Szavaznátok? Szerintetek melyik a szebb mei tai?
Figyelt kérdés
vagy
Kérlek titeket, hogy ne ajánljatok még szebb mei tai-okat, mert már így is begolyózok olyan nehéz a döntés!!! Tehát e kettő közül ti melyiket választanátok? Köszönöm a segítségeteket!!!
2011. máj. 18. 10:26
14/25 anonim válasza:
Nekem is az első tetszik jobban.
16/25 A kérdező kommentje:
Akkor csak az én gyermeteg lelkivilágomnak volt köszönhető, hogy először a másodikra (népmesés) voksoltam? Eddig rengeteg kontra egy az állás a virágos javára...
2011. máj. 18. 11:44
17/25 anonim válasza:
második,nagyon tetszik a népi motívum,és most divat is.még ruha kollekciót is adtak ki népi motívummal
18/25 anonim válasza:
Mindkettő gyönyörű, elsőre az első tetszett, de rájöttem, hogy a második különlegesebb! TEHÁT A MÁSODIKRA szavazok! :-)
19/25 anonim válasza:
Hát nekem a második tetszik. Az első nem fog meg egy pillanatra sem.
20/25 anonim válasza:
Jaaaaaaaj! A MÁSODIK! Én azt vettem volna ha kislányom lenne. De mivel kisfiunk lett, a kék-szürkét választottam tőlük. Annyira kényelmes. Nagyon jó választás a liliputi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!