Komolyan ilyen korán kezdenek el beszélni?
:-)
Az én kislányom 7,5 hós,és mondja hogy baba,igen ám,de mindennek ezt mondja,és látja hogy valóban nagyon örülünk neki.Biztos hogy ebben a korban fogalma sincs mire mit kell mondani,csak azt látja nekünk tetszik,megdícsérik.
Integet is a kislányom,de leginkább a tévének,ha épp látja,de amikor valaki megy el,akkor eszébe sem jut:-)
És valóban amikor kint vagyok,ő meg bent a szobában az állókájában,és olyan mintha hívna,de csak én magyarázom azt,hisz azt szeretném hinni,hogy engem hív,anya gyere,de ezt csak én értem:-)
kI tudja mi jár a kis buksijukban:-))
Szia! Az én kisfiam 5,5 hónapos és be sem áll a szája. És tényleg képes az ember kihallani szavakat a gügyögésből. A múltkor pl. rendesen olyan volt mintha azt mondta volna" héj te! " Nyilván valóan egy 5,5 hónapos mazsola még nem mond ilyeneket,de mi jól szórakozunk rajta. Egyébként egyfolytában megy a "baba" meg a " dajdaj" .:)
A párom kisfia 3 éves koráig meg sem szólalt,még orvoshoz is vitték. Most 10 éves és le sem lehet lőni annyit dumál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!