Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Komolyan ilyen korán kezdenek...

Komolyan ilyen korán kezdenek el beszélni?

Figyelt kérdés
Olvastam egy előző kérdésben, hogy 5-6 hónaposan szavakat (persze egyszerű szótagokból álló szavakat) mondtak egyes babák. Ez nekem hihetetlen. Nem bántásból, de 6.5 hónaposom nem tesz semmi ilyesmit. Lehet véletlenül kicsúszik egy olyan gagyogás is amiben ha nagyon akarom felfedezhetek értelmes szavakat, de nem hinném hogy ezek tudatosak lennének. Légyszi írjatok, most megijedtem.
2009. márc. 13. 12:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Most tuti lepontoznak a "szupermamik". Nekem már herótom van attól, hogy mindenki azzal dicsekszik, milyen korán mit csinál a babája, közben meg lehet, hogy nem is tudatos dolgokról van szó. Ezzel tényleg csak elbizonytalanítják azokat az anyákat, akiknek mindent időben, ne adj' isten később csinál a babája, persze így sincs semmi baja a gyerkőcnek, csak az anyukára hozzák a frászt. Ne aggódj, én sem vettem észre gügyögésen, nyökögéseken kívül semmiféle "beszédet" a babámon, pedig már lassan 10 hónapos. Sőt még állni sem áll magától és menni sem megy, de még magától fel sem ült. Most tartunk a kúszásnál, mászásnál. De egészséges baba, szépen fejlődik és BOLDOG!
2009. márc. 13. 13:12
 12/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2009. márc. 13. 13:13
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ó, utolsó! Szívemből szóltál!!! Én is kivagyok már ettől, tanácsokat olvasnék, ehelyett az egymásra licitálás megy. Én is rém büszke vagyok a kislányomra, de nem hangoztatom úton-útfélen, hogy mit tud már... Én tuti felpontozlak :)
2009. márc. 13. 13:15
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

:-)

Az én kislányom 7,5 hós,és mondja hogy baba,igen ám,de mindennek ezt mondja,és látja hogy valóban nagyon örülünk neki.Biztos hogy ebben a korban fogalma sincs mire mit kell mondani,csak azt látja nekünk tetszik,megdícsérik.

Integet is a kislányom,de leginkább a tévének,ha épp látja,de amikor valaki megy el,akkor eszébe sem jut:-)

És valóban amikor kint vagyok,ő meg bent a szobában az állókájában,és olyan mintha hívna,de csak én magyarázom azt,hisz azt szeretném hinni,hogy engem hív,anya gyere,de ezt csak én értem:-)

kI tudja mi jár a kis buksijukban:-))

2009. márc. 13. 13:15
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Az én kisfiam 5,5 hónapos és be sem áll a szája. És tényleg képes az ember kihallani szavakat a gügyögésből. A múltkor pl. rendesen olyan volt mintha azt mondta volna" héj te! " Nyilván valóan egy 5,5 hónapos mazsola még nem mond ilyeneket,de mi jól szórakozunk rajta. Egyébként egyfolytában megy a "baba" meg a " dajdaj" .:)

A párom kisfia 3 éves koráig meg sem szólalt,még orvoshoz is vitték. Most 10 éves és le sem lehet lőni annyit dumál! :)

2009. márc. 13. 13:17
 16/17 anonim ***** válasza:
77%
Sziasztok! Én írtam az előző kérdésben hogy 5,5 hónaposan kezdett el szavakat beszélni. És nem hazudok meg lehet nézni:) Mostanában meg úgy alszik el, hogy azt mondogatja, hogy apa, anya. Biztos gyerekfüggő mert már menni is tud 2 het, akkor töltötte be a 8. hónapját. Szóval nem dicsekvés képpen mondom, csak, hogy ilyen is van. Anyum szerint én is mindent hamarabb csináltam. De a beszélőjétől mindenki el van ájulva...
2009. márc. 13. 13:22
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. márc. 13. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!