Babydream babaételről vélemények?
Figyelt kérdés
Szereti a babátok?
Jó a minősége?
4 hónpos kortól adható az eper,áfpnya,alma.Én úgy tudom az eper,csak 1 éves kortól adható.
2011. máj. 17. 21:27
1/5 anonim válasza:
Igen, szereti. Szerintem jó minőség.
A gyümölcsöket adhatod nyugodtan, mert ezekben nincs benne az, ami allergizál. (pl. az eper magja)
Elvileg azt is lehetne adni a babáknak, csak mag nélkül.
3/5 anonim válasza:
A tejbegrízes pocsék. A gyerekem nem válogat, de ezt nem ette meg. Megkóstoltam, keserű. Mi főleg a körtéset vettük, mert azt nem találtam más márkában. Azt szerette.
4/5 anonim válasza:
Én fiam szerette, mondjuk, én epret abból is csak mostanság adtam, és 1éves. De csinálnak olyat, amit a többiek(hipp, kecskeméti)nem.
5/5 anonim válasza:
Nem gyümölcsöst, hanem főzelékest vettem Babydream márkát!
Nem szerette a kisfiam! Nem is volt valami gusztusos nekem se, és az íze se túl jó, így nem is ette meg ő se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!