Mennyi idősen integetett először a babátok?
Ezt a kérdést én írtam ki múlt héten. Lányom integet, de nem mindig. Csak mikor olyanja van. Kb 3-4 naponta :))
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kedves 20:23-as! Elolvastam a kérdésedet. Érdekes amit írtál!:)Mégpedig azért, mert a kisfiam egy hét múlva lesz 7 hónapos és nagyon úgy tűnik, hogy ma integetett. Nem is keveset. :) A tesóm kisfiának voltunk ma a szülinapján és amikor indultunk haza mindenki integetett és mondák, hogy pá-pá. Erre a babám visszaintegetett. Amikor hazaértünk apával is kipróbáltuk és neki is integetett.
Ezért voltam kiváncsi, hogy más, kb ennyi idős baba is csinál-e ilyet, vagy csak beképzeljük, hogy integet. :)
Köszönöm a válaszokat!
Kedves Kérdező! 3 vagyok. Már kezd tapsolni is lányom :)) Nagyon édes :) Igaz még a keze nem csattan össze, de a két kezét üti egymáshoz. Ezt akkor csinálja mikor meghall valami zenét. Olyan jókat lehet neki nevetni :D
Te Babád integet azóta is?
Kedves Utlosó!
Nagyon ügyes babád van!:)
Igen, a kisfiam azóta is integet, ha valaki integet neki. Mindenki tesztelgeti. :) Többen nem akarták elhinni, hogy integet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!