Kislányom 5 hónapos. A védőnő javaslatára még nem kezdtük el a szilárd táplálékot adni neki (még almát, banánt sem). Azt mondta, hogy 6 hó előtt ne is kezdjük el, viszont a doki szerint el kéne kezdeni. Kire hallgassak?
Hogyha van bőven tej neki,akkor várhatsz még egy hónapot.
Semmi baja nem lesz,hogyha később kap új ízeket.
A második válaszoló titpikus magyar. Amit tiltnak az annál édesebb. Gyönyörű hozzáállás! Amúgy mondta a babád, hogy most már enne? Naná, hogy megeszi a kezedről, ez még nem azt jelenti, hogy a szervezete is felkészült rá.
Én úgyvagyok vele, hogy almát, banánt, gyümölcsöt élete végéig eheti, még meg is unja, de anyatejet csak most ehet.
Ha elég a tejcid ne erőltest, ráér 6 hónapos kortól. Valószínűleg az orvosotok még a régi vilgből való.
Kedves utolsó válaszoló!Természetesen anyatejet adok Neki,nem szilárdot még 3 hónaposan!Ha nekem is lesz tejem,akkor csak azt fogok adni,nem hurkát-kolbászt!A hozzáállás nem itt kezdődik,olvasgasd el szépen ki hogyan áll a babájukhoz,utána írj véleményt.A kóstolgatást pedig úgy értettem,hogy a kisujjamra teszek egy nagyon pici turmixolt almát,és azt elnyalogatja,nem adok Neki 2 egész almát!Fél éves koráig természetesen anyatejet kap,vagy ha nem lesz elég akkor azt adok amit lehet.NINCS tökéletes anyuka Te sem vagy az!
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!