7 és fél hónapos kislányom, egyre kevesebb tápszet eszik. Sajnos most a tejpépet is alig akarja megenni. A tápszert kicseréltem a védőnő javaslatára, a tejpépet viszont eddig imádta.. Van valakinak valami ötlete?
Szia!
Mi már többször is voltunk így legutóbb 8 hónaposan két hete. De a lányom csak tápszeres gondolhatod milyen ideges voltam. Mi is vettünk másik tápszert stb.. Minden féle más tápszer alapőú drága dolgot megvettem de egyik sem kellett neki. A védőnő javaslatára pár napig nem adtunk neki tápszert és az esti Sinlac-ot nem cumiból kapja már azóta hanem kanállal. Így lefogadta legalább azt. A tápszert pedig négy-öt napig nem adtuk és azóta szépen elfogadja újra. Próbáld ki te is. Az igaz, hogy a lányom a tejpépet azért megette de azt is csak ímmel-ámmal. Próbálj a főzelékbe csempészni egy kis tápszert, vagy a gyümölcsbe, babajoghurtba. De ha pár napig nem adsz neki az sem tragédia. Csak egyen akkor mást. Főzelék, gyümölcs, kölesgolyó stb... Kitartás. Mi sem kívánunk mindíg egy fajta dolgot, lehet hogy most a te babád is besokallt egy kicsit. Ja és még a főtt rizst próbáld meg tápival és gyümiel turmixolni. Azt úgy azért megette a kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!