A szobatisztaság mely kortól számít korainak- amikor még nem várható el- és mely későinek?

Hát nálunk ez nem volt igaz, sajnos:(
Az én lányommal nagyon megszenvedtük a szobatisztaságot, 4 évesen lett az nagyjából.
3 évesen még szerettem volna 1 évig a bölcsiben hagyni ez miatt, de azt mondták majd nyáron leszokik a pelusról. És sajnos mennünk kellett az oviba, mert május 31 előtt betöltötte a 3 évet, és állítólag ez a szabály. Nahát az ovi első éve katasztrófa volt, a gyereknek, nekem, és az óvónőknek is. A lányom minden nap bepisilt, a kakilással is volt gond, álltalában napokig visszatartotta, a vége az lett, hogy mentünk a kórházba beöntésre.
Ezek után éjszaka is még sokáig bepisilt, pedig itthon minden rendben, nem veszekszünk a férjemmel, normális családi életet élünk.
Most nemsokára 7 éves lesz, és 1 éve pisilt be utoljára éjjel! Bár akkor kistesó érkezett, és gondolom azért.
Bocs, hogy ilyen hosszan írtam, sajnos nálunk így történt, és ez igen ritka eset. Remélem a kisfiam ügyesebb lesz:)
Nektek sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!