Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a velemenyetek a kotelezo,...

Mi a velemenyetek a kotelezo, es az adhato vedooltasokrol?

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

jaaaaj ne is kérdezd....mielőtt babás lettem elhatároztam, hogy a nem kötelezőket tuti nem fogom beadatni, így is sokat kapnak, nem akarom az immunrendszerét letompítani.

Most 7 hónapos a fiam, és olyan könnyen meg tud győzni a doki, hogy ez a legjobb amit tehetek.....és nem is küzdök ellne, mert jót akarok a fiamnak!De nem tudom melyik a jobb:(

2011. máj. 16. 16:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem kötelezö egyik sem. Èn még is mindent beadatok.

Ezek a betegségek akkor veszélyek a leginkább ha tartozik hozzá egy másik betegség, pl tüdögyuszi. akkor szinte már halálos is lehet egy egyszerü betegség.

talán azért adatok be mindent, mert egy gyerekorvos, egy háziorvos egy ápolónö és egy védönö is van a családban, és egész életemben azt hallottam milyen durva betegségeket tudnak a gyerekek össze szedni.

2011. máj. 16. 16:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi legyen a véleményünk.

Amik ellen oltanak ma már azok régen nagyon sok gyermek halálát okozták.

2011. máj. 16. 17:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, hogy amit beadatok neki, az neki segít. Megkapta a rota ellenit is, attól olyan hasgörcsei voltak, hogy sírva sétálgattunk (ő inkább ordított). Szegénykém, mi lett volna, ha a betegséget kapja meg, nem az oltást... Szóval, remélem jót teszek.
2011. máj. 16. 17:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

a kötelezőket egyértelműen beadatom neki

(Kedves második! vannak kötelező oltások)

ezen kívül én prevenárt adattam eddig, meg idén H1N1 ellenit

rotát nem kapott

a mi dokink a bárányhimlő elleniről lebeszélt (de nem győzött meg teljesen ) szóval ezen, meg a kullancs ellenin még gondolkodom

nehéz dolgok ezek szerintem , minden anya a legjobbat akarja a gyerekének, és sokszor fogalmam sincs mivel teszek jobbat, ha megkapja vagy sem, és a szakmabeliek is mást mondanak sajnos :(

2011. máj. 16. 17:16
 6/7 anonim ***** válasza:
72%

a prevenárra nekem azt mondták agyhártya gyulladás ellen van, pedig tüdő inkább. aztán az engedélyem nélkül beadta a tyúkeszű orvos...

Én adhatóból csak a kullancsost fogom beadatni.

2011. máj. 16. 18:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
beadattam a prevenart,menjugate és a kullancs elleni oltást.rotát nem,lebeszéltek róla és a bárányhimlő ellenit sem fogom.
2011. máj. 16. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!