Anyucik segitenétek nekem?
Nem voltam még soha a Müllerbe,viszont sokan dicsérik. Ezért szeretnék elmenni oda,viszent nemtudom,h milyen árakban vannak ott a babás dolgok?Hogy megéri-e elmenni nagybevásárolni oda.
Elsösorban bébiételekre gondolnék,gyümölcsösekre,fözelékesre,husos fözelékesre,tejpépre.
Segitségeteket elöre is köszönöm4
Én sokat járok mert itt csak az van.
a bébiétel portea stb. ugyanolyan árban van mint bárhol máshol.
van itt is saját márkás meg hipp . kecskeméti meg univer nincs .
bebivita a sajátmárkás mindene jó és jó áron van.
a kozmetikai termékek közül a BEAUTY baby a sajátmárkás ott is minden jó amit eddig próbáltam - pelus, törlőkendő- bár abból a kék jobb mint a rózsaszín.
vásárlás végén a blokk mellé kapsz egy másik papírt amit köv. vásárláskor beválthatsz az előzö vásárlás 3%-a jár visza.
Köszi a válaszodat!:)
Igen a bebivitás bébiételekre gondoltam,ezeket dicsérik,h jók.
Milyen árban vannak ezek?
200-350 ft között
és a német választékot csak megerősíteni tudom! iszonyat sok van!!
első v.
Mi is sokat járunk a Müllerbe igaz tőlünk eléggé messze van, de egy hónapban egyszer biztosan elmegyünk. 3 % visszajön a vásárlásból, amit a következő vásárlásnál megmutatsz, levonják, 2 hónapig érvényes a fel nem mutatott blokk.
Bébitétel:
A lányom nem igazán ette meg sohasem a főzelékest, csak vész esetére volt mindig otthon. A gyümölcsöset szerette. Hipp, Bebivita(saját márka), Nestlé bébiétel van.
Tejpép: Jó áron vannak. Főleg, hogy 500 gramm Milupa 1300 körül van, míg a Bebivita 1000,- körül, mi csak ezt a kettőt próbáltuk. Így jobban megéri, mint külön-külön venni a 200-250 grammost. Milupa, bebivita, nestlé, hipp van.
Babdesszert: joghurtos, gyümölcsös, kekszes, vaníliás- ezeket mindig veszünk, szereti a lányom.
Pelenkát, popsitörlőt nem vettem még ott, de sokfajta babaápolási termék megtalálható. Cumi, cumisüveg, pohár, body, zokni... Mi ott vettük a hálózsákját 3500,-ért.
Sokszor vannak játékok is akcióban.
Szia!
Én még nem voltam, de az ajánlások alapján ki fogom próbálni.
Tegnap kaptunk szórólapot.
15% kedvezmény van a Hipp bébiételekre, mindegyikre.
A Hipp-es tápszer, tejpép, babakeksz, tejital, gyümölcslé is akciós.
A Beauty baby tápszer és a fürdető is olcsóbb.
Szia!
Én is szoktam ott venni tejpépeket,bébiételeket,bébidesszerteket!nagyon nagy a választék és jó áron vannak!Pl.van Humana tejbedarapép 500 gr 7-800 ft körül!Na már most máshol 250 gr-osat kapsz ennyiért!
Szóval érdemes elmenni!Sajnos nekem is 30 km kell autóznom de megéri még így is és akkor egy nagyobb bevásárlást csinálok ami kb 1 hónapra elegendő!
Jó vásárlást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!