Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyucik, segitenétek nekem?

Anyucik, segitenétek nekem?

Figyelt kérdés

Kisfiamat magándokinál szültem,mert akkor költöztünk Bp.-re,és igy azt láttam jónak,ha magándokit fogadok,de most SZTK alapon szeretnék visszamenni már rákszürésre.

A 13.kerületben lakunk,a Visegrádi utcai Szakrendelö honlapját nézegettem,és 3 nögyógyászt láttam,h rendel ott.

Ismeritek vmelyiket,h kihez érdemes mennem,aki normális,rendes?Segitsetek légyszi,h melyiket válasszam?

Ök,akik rendelnek ott:

Dr. Batiz Ákos

Dr. Versényi Tibor

Dr. Demjén László

Elöre is köszönöm a segitségeteket!

2011. febr. 21. 14:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Én ismerem Dr. Demjén Lászlót, mert Pesten végeztem a fősulit, és végig hozzá jártam.Nekem csak jó véleményem van róla.Mindig mindent elmondott, elmagyarázott, ha felírt valamit, pár nap múlva már semmi bajom nem volt.Nem mindig van jó kedve, de ez belefér szerintem.A többi dokit nem ismerem.
2011. febr. 21. 14:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia, én Dr. Versényit ismerem , és nem voltam megelégedve vele ...1 2 elintézett ..ha kérdésem volt mindig az asszisztensnőjéhez irányitott ..mert még felöltöztem ő elhúzta a csikot :D de szerencsére nem sokat jártam nála ! ez még a 8.kerületi sztk-ban volt...2,5 éve :)
2011. febr. 21. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!