Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS Angliai anyucik! Gyogyszer...

SOS Angliai anyucik! Gyogyszer kerdesben segitenetek?

Figyelt kérdés

Kislanyom elkapott valami infulenzas virust es voltunk GP-nel, aki annyit mondott, hogy adjak Neki olyan gyogyszert amit gondolok....pff nagy segitseg volt.

Tudnatok ajanlani "csodaszereket" egy kisbaba hazipatikajaba mi legyen itthon? Konkret gyogyszerneveket szeretnek kerni.

Homeos es nem homeosat is legyszi.

9 honapos

2010. nov. 16. 21:40
 1/4 bobocka ***** válasza:

Szia,sok segitseg neha az orvos ja:D

Az angliai gyogyszerek kozul mi csak a calpolt hasznaltuk,inkabb hoztam otthonrol panadolt, nurofent,nasivin cseppeket,teakat,sajna en homeos szereket nem hasznalok.Tobbnyire panadolt adok,meg jo sok teat,ha komolyabb,nem elegszem meg ien valasszal a GPtol.

2eves kisfiu anyukaja

2010. nov. 16. 22:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Sterimar spray az orraba ha bedugul vagy nagyon folyik. Ez nekunk is segitett. Ha lazas akkor calpol. Ettol jobban is tud aludni.

Virusos fertozessel nem is nagyon tudnak mit csinalni sajnos a dokik. :( Csak enyhiteni lehet, erre a gyogyszerek nem sokat ernek, sem az antibiotikumok. Jobbulast nektek.

2010. nov. 16. 22:20
 3/4 A kérdező kommentje:

Most vettem orrcseppet meg kohoges csillapitot meg egy homeos cuccot , valami legzeskonnyito olajat parologtatoba es a "mellemre is mami" kremet :)

szeretnek egy baba itthoni patikat osszeallitani, hogy az agyonmuvelt GP-t ne lassam tobbet.

Calpol nurofen es otthonrol panadolom volt eddig is meg egy multivitamin amit a gyogyszertarban ajanlottak.

2010. nov. 16. 22:22
 4/4 A kérdező kommentje:

Koszonom :)

terhesseg alatt 2szer voltam a dokinal, hogy marha sz@rul vagyok, de nem adott gyogyszert.Bekerultem a korhazba tudogyulladassal :S 34 hetes voltam akkor.

Ugyan az a haziorvosunk a lanyommal.

Nem szeretnek tobbet menni hozza csak a kotelezo oltasokra.

2010. nov. 16. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!