Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » De miért húzza le állandóan a...

De miért húzza le állandóan a zokniját? Már kész vagyok.

Figyelt kérdés
10 hónaposom egész nap abból áll ki,hogy lecibálja a zokniját,pedig térdzokni van rajta,hogy nehezebben jöjjön le,de addig kínlódik míg le nem tudja cibálni:(((A harisnyában üvölt!Félek,hogy megfázik...
2011. máj. 16. 11:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez megy és még csak hat hónapos! ezek szerint hosszú távra készüljek. egyelőre még jó rá néhány talpas rugi, de 74-es méretben már nem találtam ilyesmit. na, de sebaj, jöna nyár... addig húzzuk ki és fel valahogy :-)
2011. máj. 16. 14:25
 12/15 anonim ***** válasza:
10 hónapos lányom kb 7 hónapos kora óta ezt csinálja. Kezeslábast adok rá. Azt is próbálta párszor, de nem ment és -kb 0 hónap alatt -feladta.
2011. máj. 16. 16:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Bocs az elírásért! Szóval 1 hónap alatt adta fel :)
2011. máj. 16. 16:19
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ!Azt hittem,hogy csak az enyém szivat.De akkor ezek szerint nem vagyok egyedül.Próbáltam már a cipőt is.Azt is leszedi...és önelégülten vigyorog:DDDDDDDD.Nah mindegy,majdcsak megunja:))).

Köszi mégegyszer!!!!

2011. máj. 16. 19:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Tegnap a lányom mezítlábasan ült a babakocsiban a boltba, vásárlás közben. Ha rá akartam adni, ordított. A csizma nem volt ellenfél, a zokni sem. :(
2011. máj. 17. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!