De miért húzza le állandóan a zokniját? Már kész
vagyok.
Figyelt kérdés
10 hónaposom egész nap abból áll ki,hogy lecibálja a zokniját,pedig térdzokni van rajta,hogy nehezebben jöjjön le,de addig kínlódik míg le nem tudja cibálni:(((A harisnyában üvölt!Félek,hogy megfázik...
Jó játéknak tartja, azért veszi le. Sokat nem tudsz vele csinálni. A harisnya jó lenne, de ha azt sem tűri meg, akkor esetleg a benti cipő- csak bőrt, puha talppal és bokánál tépőzáras ajánlok.
2011. máj. 16. 11:34
2/15 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy megfázik :) Nagyon hideg a padlótok? A fiam 19 hónapos, mindig lehúzta a zoknikat. Mostanság is napi 5x biztos visszaadom rá, de ha jó meleg van, akkor annyira nem is foglalkozok vele. Nem tudok mit csinálni, lehúzza.
2011. máj. 16. 11:35
3/15 A kérdező kommentje:
Hát nincs túl meleg!Olyan 20 fok van!Ezért is félek:(((A padlo hideg,de még az ágyon is hidegnek érzem a lábát!
2011. máj. 16. 11:37
4/15 anonim válasza:
Próbálkozz dupla zoknival, mamusszal, nem tudom :( Az enyém is levette a kötős cipőt is :(
2011. máj. 16. 11:38
5/15 anonim válasza:
kár,hogy nem viseli el a harisnyát.az én fiam idősebb,20 hónapos,és ő is leveszi a zoknit.így egy szál harisnyában van itthon.szerencsére szereti.egy zoknit visel el:
Az én 15 hónapos lányomnak is még mindig az a kedvence, hogy leveszi a zokniját napjában 10 x. Ha szanál van rajta ilyen gond nincs. Télen harisnyában volt, így akkor sem vette le.
Ez van, én már beletörődtem, ha 10x leveszi, 10x adom vissza, most hogy jön a meleg, így engem sem zavar már annyira.
2011. máj. 16. 11:41
7/15 anonim válasza:
Hát én még nem is találkoztam olyan babával, aki erre nem szokik rá. Tényleg! Van egyáltalán ilyen? Pedig ez aztán tényleg nem olyan dolog, amit lát valakitől és tetszik neki azért tanulja el.
2011. máj. 16. 11:46
8/15 anonim válasza:
..akár én is írhattam volna ezt a kérdést.. :D lányom 9 hónapos, és már vagy két hónapja ez a hepje. van hogy 10mp alatt lekapja a zoknit mikor visszahúzzuk rá. húzza játék közben, kaja közben, babakocsiban :) nem tudnám megmondnai egy nap hányszor,. de 30-szor biztosan :) már én is várom hogy leszokjon erről, de ahogy itt olvasok, sok esély még egy darabig nicnsen rá.
egyébként ő a harisnyát is húzza, nyúzza, erőlködik. kapott már két zoknit és mamuszt, de addig ment míg le nem szedte midnet.
2011. máj. 16. 12:11
9/15 anonim válasza:
Az én lányom is ezt csinálja, napjában vagy 50szer. Nálunk is hideg a padló, ezért ő leveszi, anya meg megy én feladja rá. Nálunk az lett a megoldás, hogy el kell tenni a cipőcskéket, szandikat, mert ha meglátja, leveszi a zoknit és húzná fel a cipőket a lábára. (16 hónapos)
2011. máj. 16. 12:33
10/15 anonim válasza:
7 hónapos lányom is ezt csinálja, és pikk-pakk már a szájába is tette a zokniját...
A harisnyában pedig tök melege van, ömlik róla a víz olyankor, még ha nem is adok rá mást.
Nekem nincs ötletem, úgyhogy egész nap "zoknisat" játszunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!