Van ellenszer arra, hogy a babám ne húzza le állandóan a zokniját?
Figyelt kérdés
Minden baba ezt csinálja? Most pl addig visított, amíg le nem bírta szedni ... 8 hós lesz2010. ápr. 28. 18:29
1/12 anonim válasza:
ez természetes:)majd kinövi ezt a korszakot.
2/12 anonim válasza:
sőt az én babám mikor sétálni vittem a babakocsiból a cipőcskéjét dobálta.hányat elhagytunk:)
3/12 anonim válasza:
Épp ma találtam egy babacipőt az utcán,szóval gondolom elég gyakori:)))))) Ráragasztani nemtudod,szóval majd megunja..
4/12 anonim válasza:
mi még nem vagyunk ebben a korban, ezért inkább érdeklődés:
a harisnya nem megoldás?
5/12 anonim válasza:
a harinya lassan meleg lesz nagyon...
6/12 anonim válasza:
Szia!
Én vékony harisnyát adtam rá, csak az van rajta itthon egy hosszú ujjú bodyval.Meguntam, hogy a zoknit 30-szor adom vissza rá egy nap.Lassan nyolc hónapos lesz a fiam is.
/Z/
7/12 anonim válasza:
szia!Az én lányom 15 hós,és megint elkzedte.No,meg ő már a harisnyát is jól megnyújtja...
8/12 anonim válasza:
A lányom ezt kb 7 hónaposan kezdte el, de még most majdnem 17 hónaposan is előszeretettel rángatja le magáról, így inkább mi is harisnyát használunk, de jót nevetek rajta, amikor vagy 10centire lóg a lábán az is, mert nem bírja leszedni, de dolgozik vele:D
9/12 anonim válasza:
az enyém 10 hós, és egy ideje már ezt csinálja, de csak a jobb lábáról húzza le, jót nevet, és vissza akarja tenni :)) hagyd rá, nem tudsz vele mit tenni, vagy mondd neki hogy nem szabad, talán egy idő után szót fogad :)
10/12 anonim válasza:
Rájöttem, hogy az a legjobb nekem is, ha játéknak fogom föl. Szoktam vele bábozni is, vagy énekelni, hogy Csigabiga told ki..., közben megszámoljuk a lábujjakat, kicsit megcsiklandozom a talpát, megszagoljuk, stb. utána szépen visszahúzzuk. Így hamarabb visszakerül a lábára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!