Kezdőoldal » Otthon » Kert » A lány kutyusom állandóan...

A lány kutyusom állandóan kipisili a füvet. Van valami ellenszer, amivel távol tudom tartani a fütől?

Figyelt kérdés
Hallottam valami lugosításról, amit a kutya ivóvízébe kell tenni.
2008. aug. 11. 09:15
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

Ha ki akarod nyírni a kutyádat nyugodtan tehetsz vegyszereket a vizébe.

Amugy meg a kutyák általában fűre pisilnek.Az enyém is fűre pisil.Van akinek meg az a baja hogy a lakásba pisil.De ha ennyire zavar téged akkor csinálj a kutyának elkerített kisudvart és akkor nem fog a füvedre pisilni.

2008. aug. 11. 09:22
 2/6 anonim válasza:
90%
Az én kutyusaim is a füre pisilnek. Tavasszal újra vetettük a füvet, ahol kiégett, és ennyi. Aki kutyust vállal annak számolnia kell többek között ezzel a kis kellemetlenségel is. A kutyus szeretete viszont mindenért kárpótol :-)
2008. aug. 11. 14:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A Fressnapfban lehet kapni olyan szert amit ki kell csöpögtetni oda ahová szeretnéd hogy a kutyus végezze a dolgát és utána mindig oda arra a szagra fog menni. Próbáld ki egy sarokban ahol nincs szép pázsit.
2008. aug. 15. 21:23
 4/6 anonim válasza:
100%

Szia !

Lehet kapni olyan szert, azt hiszem tabletta, amit a kutyádnak beadsz és semlegesíti a pisijét, és nem égeti ki a füvet. Sok ismerősöm használja és nagyon jól bevált. Nem drága és semmit sem árt a kutyusnak.

2008. aug. 16. 11:02
 5/6 anonim válasza:
100%
Szió! Esetleg nem érsz rá minden nap minimum 2x negyed órás EÜ sétára a kutyussal? Te is mozognál kicsit ami elengedhetetlen az egészséges élethez és a kutya is tuti h meghálálná! Persze a normális adag séta napi 2x 1óra és 1x egy negyedórás adag lenne(minimum). Én sem vittem sokáig a kutyust, mondván nem érek rá. De közben rájöttem h ráérek és sokal jobban vagyok én is, meg a kutya is jobban kötődik hozzám!:) Mostmár van h napi 9km-eket sétálunk. S nincs kiégett fű sehol:) Ráadásul megvan nekemis a napi mozgásom.:)
2008. aug. 16. 11:17
 6/6 anonim ***** válasza:
16%

Mondjuk a poräz nem jutot senkinek az eszébe

Pedig az a leg tökéletesebb modszer

Ismeritek?

2008. aug. 18. 03:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!