Minden nap ki kell menni a friss levegőre? Ma olyan borús az idő, nincs kedvem sétálni menni.5 hós a babám

Sokszor nekem sincs kedvem kimenni, de nem én vagyok a lényeg, hanem a gyerek, így nekidurálom magam, és kimegyünk.
Persze az más, ha esik, vagy nagyon-nagyon fúj a szél...

Szia!
Nekem a védőnő mondta, hogy azért fontos a minden napi levegőzés, mert így alakul az immunrendszere. Persze nem tragédia, ha egy-egy nap kimarad. Nincs ismerősöd, szomszédod (ahol baba van)és együtt lehetne sétálni, akkor sokkal gyorsabban telik az idő.
Mi még szélben is kimegyünk(ráhúzom a babakocsira az esővédőt) mert most már annyira igényli a babám.

szia!!
mi a 4. lakunk és cibálom minden nap 2x a kicsit+táskát+hordozót le és fel, mert fontos, hogy a manó kint legyen a levegőn!! van, hogy semmi kedvem, de ez nem rólam szól!! persze volt már, hogy 1 nap kimaradt, de ált. az időjárás miatt. na meg mióta nagyokat sétálunk, csak úgy olvadnak le a kilók rólam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!