Tápszeresektől kérdem:hogy oldjatok meg éjjel az etetést, hogy friss kaját kapjon babátok, ám még se keljen előtte sírnia nagyon, míg az elkészítitek?
Szia
Én úgy csinálom, hogy mikor már lefektettem aludni a lánykámat(kilenc-tíz óra körül), bekeverek egy adag tápot, és a hűtőben vígan eláll hajnalig.
Amikor 3 óra felé hallom, hogy mocorog álmában, szuszog, tudom, hogy ébredezik, én már megyek is melegíteni.
3-4 perc alatt meleg a hami, közben ő felébred teljesen. Ha nyűgös, akkor apája addig dajkálja, ha csak elmókolgat nyugisan az ágyban, akkor nincs kivéve míg visszaérek.
Szóval ez nem teljesen friss, de eddig semmi baja nem lett tőle, hogy nem akkor azonnal keverem be.
A gyerekorvosunk is azt mondta, hogy nyugodtan csinálhatom így, és csak az újszülötteknek kell feltétlenül mindig frisset csinálni. 2-3 hós kortól az emésztésük érettebb - persze babája válogatja.
Szia!
Én úgy csinálom már jó ideje, hogy vettem egy termoszt abba forralt meleg vizet rakok kb olyan meleget amilyennel a tápszert szoktam csinálni,vagy kicsit melegebbet. Cumisüvegbe bele a tápszerpor, és amikor kel a bébi, kimérem a vizet és összekeverem a tápszert és már kész is. Általában sikerül eltalálnom a megfelelő hőmérsékletet, ha nem akkoris melegebb szokott lenni akkor meg hideg vízbe belerakom kis időre, elég hamar kész van így.
Üdv.:Á
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!