Adtatok már olyan ételt a babátoknak, ami a "nagy könyvben" egyértelműen tiltva van?
Gondolok itt kecsketejre, tojásra, tejbegrízre, gyümölcsökre, általatok is fogyasztott ételekre és még sok hasonló ételre. Amiknek ugye mind meg van szabva, hogy hány hónapos kortól lehetne adni. Előfordult, hogy a megszabott idő előtt adtátok a babáknak?
Kíváncsi vagyok a válaszaitokra!
Én nem adtam nekik semmi tiltottat. De nem is volt kísértés, mert mind a két gyerekem nagyon cicis volt. Így anyatejen, meg gyümölcsön kívül semmit nem fogadtak el 1 éves korukig. Én nem kockáztatnék, minek úgy siettetni a dolgokat?
A citrusfélék erősen allergének, 1 éves korig azt sem ajánlják!
egyedül a sütik voltak amit még idő előtt adtam neki, tehát tojást már 9-10 hónapos korában evett kuglóf formában :D
minden mást szigorúan betartottunk/betartunk. sőt, talán még túl parás is vagyok, 17 hónapos, még nem evett mézet és sima tejet se ivott csak babatejet (tejes főzikből azért eszik de az csak ki van forralva)
en mar rengeteg tilos dolgot adtam 10 honaposomnak.soha semmitol nem volt baja.kostolta mar a kivit, grapefruitot,csokit,fagyit,sutiket,palacsintat stb
van olyan baratnom aki betu szerint betartotta amit irnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!