Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg elrontjuk a babát? 4...

Tényleg elrontjuk a babát? 4 hetes kisfiam csak a mi ágyunkban hajlandó elaludni.

Figyelt kérdés

Már ötödik napja megy ez a cirkusz. Este képes órákon át bömbölni, semmivel sem tudjuk megvigasztalni. Ha odavesszük magunkhoz, néhány percen belül elalszik. Később persze átviszem a szobájába a saját ágyába.

Sokan azt mondják (a védőnő is), hogy ez nem helyes, mert később gondok lesznek belőle.

Van valakinek hasonló tapasztalata?

2009. márc. 12. 09:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szia! nekünk 2 hónapos koráig csak velünk tudott elaludni, meg nyugodtabb is voltam. Aztán mikor 2 hónapos elmúlt pár nappal, és este beraktam a kiságyába, ott elaludt...El lehet rontani igen, de szerintem csak nagyobb babát...az én fiam konkrétan egész éjjel velünk aludt addig, és ha beraktam az ágyába, üvöltött...ugyanígy mint nektek. aztán látod, semmi nincsen, azóta tök nyugodtan átalussza az éjjelt a saját ágyában. Mi a kiságyat átettük a mi ágyunk mellé( kb 1 méter van köztük) lehet ha veletek egy szobában lenne és nem egyedül, akkor nem üvöltene. nagyon pici még, de hát minden baba más:)az enyém nem bírta egyedül, majd remélem pár hónap múlva már a szobájában lesz:)
2009. márc. 12. 09:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisbabám 1 hónapos koráig nem aludt a kiságyában, csak köztünk:)- nem le gond belőle...A rossz idő miatt előfordulhat hogy nehezebb az elalvás. Nekem is mondták hogy gond lesz belőle, szerintem az a gond ha nem érezteted a babáddal hogy számíthat rád, mellette vagy. Ahogy jónak érzed úgy csináld. Szerintem teljesen okés hogy veletek alszik el.
2009. márc. 12. 09:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Négy hetesen nem tudod elrontani, ha nem akarod, hogy megszokja-elvárja figyelj, hogy idejében visszaszoktasd. Minél előbb teszed, annál könnyebb lesz.
2009. márc. 12. 09:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elöttem válaszolóval. Mi kb.3 hósan szoktattuk egyedül alvásra. 1 hét kemény sírás, de a második héten már csodálkoztunk hogy eszébe sem jut hogy máshol alutattuk eddig, és szépen elaludt a kiságyban.
2009. márc. 12. 10:17
 5/5 anonim ***** válasza:
szia, szerintem ilyen pici babát még nem lehet elrontani! Rád, a közelségedre van szüksége éjjel is. Az én fiam kb 2 hónapig velünk aludt. Nem mondom hogy kényelmes volt, de ezt igényelte. Most 3hós és egyik napról a másikra magától, simán elaludt a saját ágyában, csak hajnalban ébred fel, akkor veszem oda magamhoz. Szerintem ne csinálj ebből gondot, majd kinövi ezt is idővel magától. Ő még nagyon pici, nyilván nagyobb biztonságban érzi magát ha veled alhat.
2009. márc. 12. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!