A frissen kimosott ruhákat rakhatom abba a szekrénybe, abba a szobába, ahová a kutya is bejár?
igen természetesen ápolt a kutyu, és egészséges is. :)
És hála a szekrényen is van ajtó... Köszi a választ.
Én már csak a szőr miatt sem, de mondjuk lakásban sem tartok kutyát nemhogy baba mellett.
Szerintem egyértelműen nem tudod kijelenteni, hogy a kutya 100%-ig egészséges, főleg, hogy tudjuk hova nyaldos. De persze mindenki maga dönti el, hogy tart-e az újszülött gyereke mellett állatot.
hát bocsi de ha van egy kis eszed külön teszed.
a kisbaba minden fertőzést könnyen elkap
nem hiányzik hogy kutyaszőrrel tele legyen a fertőtlenített ápolt ruha..
amúgy én azért is írtam ezt mert nem rád mondom
általánosságban
szerintem egy jószágnak kint van a helye nem a lakásban.
a kutya egy állat nincs helye a lakásban szobában, ágyban....
Nekem is van kutyám, hosszú szőrű csivava.
A lányom már 7 hetes, és a kutya nálunk is a lakásban van. A ruháihoz és a cuccaihoz természetesen nem fér hozzá a kutya, és nem is simogatom annyit, mint előtte, ha hozzáérek a kutyához, megyek rögtön kezet mosni. Ennyi.
Minden ellen be van oltva, minden séta után meg van mosva a lába és át van törölgetve. A doktornőnk is azt mondta, hogy nem probléma, csak azért ne egyen kutyaszőrt a gyerek.
Nem rakom az utcára a kutyát, eddig is a lakásban volt, csak jobban figyelek a higiéniára és kész. A mi kiságyunk ablak alatt van, aminek jó a szigetelése, nincs semmi gond vele. Nem nevelheted amúgy sem burokban a gyereket, nem kell mindentől félteni. Annyi, hogy a kutyut havonta jó, ha féregtelenítitek azért.
húhaa!! csak most érkeztek a kutyusos válaszok. :)))
Én is így szeretném, ahogy ti megírtátok, hogy tisztán tartani mindent, az én dokim is azt mondta, hogy lehet kutyus, csak ágyba ne.a macska a nagyon veszélyes. természetesen nálunk sem fog hozzáférni a baba dolgaihoz a kutya.és én már terhességem eleje óta kevesebbet kutyázok, és azonnal kezet is mosok, nagyon erős kézfertőtlenítővel.GRATULÁLOK A KISBABÁKHOZ!!!!!! BIZTOSAN NAGYON ÉDESEK! MI KISLÁNYT VÁRUNK. LEGYEN SZÉP NAPOTOK!!
na ezt kipróbálom !!!!
köszi a tippet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!