Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg önző vagyok? (Lent...

Tényleg önző vagyok? (Lent bőven. )

Figyelt kérdés
A Férjem barátjának most született meg a lánya és meghívta a férjemet tejfakasztó bulira ma este. De én még nem voltam egyedül eddig éjszaka a 3 hónapos babánkkal, és kicsit félek, és ezt elmondtam neki, de ő nekem esett, hogy hogy lehet ilyen önző, és hogy milyen anya vagyok én, hogy nem tudok egyedül lenni a fiammal. És hogy ő mennyire mellényúlt velem.. Ez nagyon rosszul esett, pedig én csak azt kértem tőle, hogy kb 11-re érjen haza, hogy ne legyek egész éjszaka egyedül. Tényleg ennyire önző lennék?
2011. máj. 13. 19:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Ha tényleg így tett neked,akkor az nagyon csúnya!:(

Viszont félned nem kell!Mi történhet?Éhes lesz?megeteted...

bekakil?tisztába teszed...

Te vagy az anyukája és ha Te vele vagy ,akkor minden rendben van!

A férjed egyébként eljárós,bulizós tipus?

Mert ha nem akkor had menjen,hidd el neki is nehéz az apaszerep!Viszont így ne beszéljen a gyermeke anyjával,a feleségével!!!

2011. máj. 13. 20:01
 2/17 anonim ***** válasza:

Egyikőtöknek sincs igaza.

Egyrészt a 3 hónapos baba már nem olyan kicsi, egyszer el kell kezdeni, hogy egyedül maradsz vele (mert mondjuk apa elmegy sörözni), és nem szép dolog egy tejfakasztó buliról 11-re hazarendelni, picit tényleg önzően hat.

De ha így esett neked, akkor az tőle sem normális.

Kicsit kevésbé kéne korlátoznod.

2011. máj. 13. 20:04
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindenkinél máshogy megy, hogy akar-e kettesben lenni éjszaka kisbabával, a fontos hogy ti ketten egyező véleményen legyetek, de látom sajnos nem így van.

Amikor férjem éjszakás, én szüleimnél alszom a babával (havonta egyszer-kétszer) de megmondom őszintén, én sem merek egyedül lenni éjjel, nemcsak a baba miatt, hanem nekem kiskorom óta van egy fóbiám hogy nem merek egyedül éjjel és kész, ezért megyek szüleimhez aludni olyankor.

Vagy megkérni egy barátnőt hogy aludjon ott?

2011. máj. 13. 20:05
 4/17 A kérdező kommentje:
Igen, ez igaz, de nem tudom! Egyszerűen nem megy. Igen, nagyon bulizós volt, hosszú éveken keresztül minden hétvégén eljárt és készre tette magát. Amióta együtt vagyunk, picit visszábbfogta magát, mondjuk havi egyszer megy el. És azt mondogatja, hogy ő mennyit változott miattam! De én úgy gondolom, hogy ha családja van, igenis itt a helye, nem pedig reggelig buliban. Persze, menjen el, kapcsoljon ki, de csak így lehet? Veszekedéssel?
2011. máj. 13. 20:08
 5/17 A kérdező kommentje:
Barátnő most nem tud jönni, anyum beteg éppen, és én is félek éjszaka nagyon, kiskorom óta! Úgy látszik ezt nem lehet megérteni, csak én értsem meg őt...
2011. máj. 13. 20:10
 6/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy önző. Férjed mit csinálna fordított helyzetben? Ha te akarnál elmenni egy estére és ő maradna egyedül?

Értem én, hogy te vagy az anyja, de ő meg az apja. Úgyhogy közös nevezőre kell jutnotok.

S nem azzal van a baj, hogy elmegy-e vagy sem, és hogy mikor jön haza, hanem azzal, hogy így rád förmedt!

Párom sokszor éjszakás a munkájából adódóan, tehát nincs mit tenni, valahogy meg kell oldanom, úgyhogy hidd el neked is menni fog! Úgyhogy engedd el őt, viszont magyarázd el neki mit érzel, és hogy ne támadjon rád így, mert az nem igazságos!!! Ez nem önzőség, hanem csak félsz, mert nem voltál még ilyen helyzetben. Ő az önző, ha ezt nem érti meg.

2011. máj. 13. 20:12
 7/17 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem önző vagy. Miért ne mehetne el reggelig, nem is értem. Tejfakasztó buli nincs minden nap, ezt az egyet kibírhatnád.
2011. máj. 13. 20:19
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

1.vagyok!Ezt mondd el a férjednek...maximálisan egyetértek,hogy igenis legyen otthon Veletek!Mert akinek családja van az ne őrjöngjön bulikban!Azért is kérdeztem,hogy el szokott e járni?Mert ha igen akkor kitombolhatja magát akkor...

Az én férjem soha nem jár el,sőt még én hamarabb elmentem csajbuliba,így ha neki volt egy-egy ilyen jellegű alkalom,mint most nálatok,akkor szószerint zavartam,hogy menjen!!!

De ahogy meséled ott más a helyzet!

Sokat változott érted????

Hát az a minimum,hogy ha valaki családot alapít,akkor kiszáll az állandó éjszakázából szerintem,és az állandó nekem a havi egy is!!!!

DE ha mégis kettecskén kell maradjatok ma kisfiaddal,akkor se szomorkodj,mertsemmi baj nem lesz,használd ki az időt,hogy összebújhattok:))))Olyan hamar nőnek ám:(((

2011. máj. 13. 20:19
 9/17 anonim ***** válasza:

Nekem 7 hetes a babám és már sokat voltam vele egyedül, mert párom sokat dolgozik éjszaka. Van, hogy elmegy reggel 8-kor és másnap reggel 8-kor jön haza. Ki lehet bírni, ne izgulj, neked is menni fog.

Viszont párodtól elég gáz dolog volt, hogy így rád förmedt.

2011. máj. 13. 20:52
 10/17 anonim ***** válasza:
20.19 baromi okos látszik ő sem érti az indokodat, ne foglalkozz vele.
2011. máj. 13. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!