Ilyen babakocsit kaptunk ajándékba. Szerintetek ez uniszex?
Két hét múlva szülök és már megkaptuk ajándékba egy ilyen babakocsit. Persze használtan, de akkor is ingyen. De én fiút várok, akkor most passzoljam tovább? Ajándékot elvileg nem illik.
hát úgy látom én leszek most itt a kakukktojás :) de én ezt nem nevezném uniszexnek, ez a kocsi félig rózsaszín !
Nekem kisfiam van, adok rá piros , narancs stb színű ruhát, de nem szívesen raknám bele egy rózsaszín babakocsiba
én is rózsaszínnek nézem, bocsi. Kislánynak még okés a kék, de fiúnak rózsaszín??
Viszont ezért még nem passzolnék el egy ilyen szuper kocsit. Vennék rá ilyen vízhatlan anyagot, nagyobb méterárú üzletben biztosan találsz barnát, feketét, kéket...és rávarrnám a rózsaszín részre. Vagy ha te nem tudsz varrni akkor vidd el kárpitoshoz, vagy varrónőhöz. A hordozóban meg amúgy sincsen sokat, az lehet rózsaszín. Barátnőm meg kék babakocsit vett a kisfiának, de lány lett. Rakott rá rózsaszín masnit. Ennyi.
21.57-es vagyok
Ha én gazdag lennék...... de jó lenne nekem :))
de sajnos nem így van, ennek ellenére nem raknám bele a kisfiamat egy rózsaszín babakocsiba, de ez én vagyok, egy a sok közül, nekem nem jön be, persze attól még más belerakhatja.
de gondolom a kérdező nem tette volna fel a kérdést, ha nem gondolkodna abban hogy inkább fiús babakocsi kéne
(meg ha vki ne tud venni egy használt babakocsit sem, akkor annak meg kellett volna jobban gondolni a gyerekvállalást, mert még baromi sok kiadás lesz)
Kedves kérdező! én a helyedben feltenném vaterára tesz veszre és az áráért vennék egy fiúsabbat.
Hat akarhogy is van szerintem sem uniszex ez a kocsi,ez kislanyos egyertelmuen,nekem fiam van,de en nem tennem bele az tuti!
Szerinted kerdezo uniszex a kocsi,te hogy gondolod?
Akkor én is kakukktojás vagyok.Egyértelműen lányos.Lányom van,na őt szívesen beleraknám ebbe,de ha fiam születik szeptemberben őt már nem.
Kedves kérdező!Ha úgy érzed,hogy el tudod tologatni benne a fiad,akkor hajrá.Tény,hogyha kapnám,akkor jól meggondolnám,hogy mi legyen vele.
Én sem vagyok gazdag.Kaptam kék babakocsit,de vettem másikat (nem a színe miatt,hanem mert kicsi volt a kereke) egy szürke fehéret 5000 ft-ért a vaterán.
Tudom,hogy ajándék,de akitől kaptad,az is megértheti,hogy lányos és kell pl egy unisex féle,ha jön esetleg egy másik babó,ami lány lesz.
Az meg hogy valaki nem tud babakocsit venni,az még bevállalhat egy babát.Tapasztalatból mondom.A lányom nem kerül nekem többe havi 10.000 Ft-nál,úgy hogy Pampers pelenkát,jonhson's fürdetőt és popsitörlőt veszek neki.Ruhákat nagyon olcsón vásárolok neki és ennyi.
Bizony ajándékot nem illik lepasszolni, de szerintem ez totál kislányos...Rózsaszínű...
De persze te tudod mennyire zavar, vagy érzed egyáltalán uniszexnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!