Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen köhögés ez? Tapasztalt...

Milyen köhögés ez? Tapasztalt anyukák valami ötlet?

Figyelt kérdés

Már nem a babák témakörébe tartozik, de itt több anyuka olvasgat, válaszolgat, ezért itt kérdezem.

Kisfiam érdekesen köhög. Olyasmihez hasonlítanám, mint amikor trüsszent, tehát a végét nagyon elhúzza, sokáig fújja ki a levegőt. Amolyan hosszú kilégzés köhögés közben.

Ma nem volt gyerekorvos, csak ügyelet lesz este, ahova visszük, de addig hátha kapok itt is segítséget, hogy nálatok mi volt ez, mi használt, stb.

Lándzsás utifüvet kap, de nem segít. Éjjel is csak forgolódott, most meg nem is tud aludni, mert köhög, de olyan hosszú kilégzéssel. Nem írom, hogy olyan, mint amikor én fulladok a sok köhögéstől, de hasonlít hozzá.

2011. máj. 13. 14:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem olyan mint a kutya ugatás?
2011. máj. 13. 15:06
 2/9 Taticsa ***** válasza:
Esetleg allergiás v. asztmás köhögés?
2011. máj. 13. 15:12
 3/9 A kérdező kommentje:

olvastam már a kutyaugatásos köhögésről, de valójában nem tudom milyen az.

Kezdek asztmás köhögésre gyanakodni, anyósom asztmás, de ha köhög nem pont ilyen, de hasonló.

2011. máj. 13. 15:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem hallottál még kutyát ugatni? Pont olyan és hallani, ahogy húz a tüdeje. Mint amikor egy rekedtes kutya ugat.
2011. máj. 13. 15:18
 5/9 anonim ***** válasza:
szerintem egy ilyen problémával egy orvoshoz kellene fordulnod és nem itt írogatni...
2011. máj. 15. 11:21
 6/9 A kérdező kommentje:

Ha rendesen elolvastad volna a kérdésemet, láthattad volna, hogy írtam hogy este lesz ügyelet,ahova visszük is.

Ha addig nincs orvos, akkor nincs hova vinnem és addig bátorkodtam itt megkérdezni, hátha volt valaki hasonlóan.

2011. máj. 15. 13:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy nincs orvos. Folyamatos ellátás van. Vagy rendelés, vagy ügyelet, de mindig van ellátás.

Gondold végig, fura is lenne, ha egy egész nap nem lenne orvos.Ügyeletre vihetted volna egész nap.

Ezt nem a mostani esetre mondom, mert ez talán nem volt életbevágó, hanem ha tényleg sürgős és halaszthatatlan a dolog. Az ügyeleten mindig van nővér és hív orvost.

2011. máj. 15. 13:32
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem akarok veled vitázni. A gyerekorvos szabin volt, helyettese nem volt aznap. Vidéken lakunk, és képzeld, itt van ilyen! De nem ez volt a kérdésem, ha csak kötekedni és okoskodni tudsz, akkor keress hozzá megfelelő partnert!
2011. máj. 15. 21:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Információnak írtam, ha egyszer majd valamikor esetleg komolyabb, azonnali orvosi ellátást igénylő baja lesz, nem csak egy köhögés.Nem kötözködésképp, információnak, mert én sem tudtam. A múltkor kérdeztem a nővért. És ha nincs orvos, akkor is van nővér, aki hív egyet, ha sürgős. Nem a rendelőben, hanem az ügyeleten. És egyébként meg pénteken orvosi konferencia volt, nem volt orvos, csak ügyelet. És kint volt a rendelő ajtaján hova kell menni a gyerekkel, nem marad ellátás nélkül a körzet. Vidéken sem.

Mindegy, mondhattad volna persze, tényleg?, jó tudni. Köszönöm. De hát van akinek nem volt gyerekszobája. Bocs, hogy segíteni próbáltam.

2011. máj. 17. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!