Elmennétek 8 és fél hónapos babátokkal New Yorkba?
Figyelt kérdés
Nagyszerű lehetőségünk adódott, és 1 hétre kimehetnénk New Yorkba, még szállásunk is lenne, egy ismerős lakásában. Minden szép és jó, de a férjem aggódik, hogy hogyan bírná a 8 és fél hós kisfiunk a 9 órás repülő utat, meg nem kicsi-e még egy ilyen úthoz. Persze engem is aggaszt, de szerintem ez nem lehet visszatartó erő, mert ha egyfolytában azon aggódnék, hogy milyen kellemetlenségek érhetnek minket, soha nem mennénk sehova. Szerintem az, hogy babánk van, nem kell, hogy meggátoljon dolgokban, sőt, Neki is a lehető legtöbbet meg kell mutatni a világból! ti mit gondoltok?2011. máj. 13. 08:52
21/27 anonim válasza:
Nagyon csábító az biztos. Most azt mondom, hogy ennyi idős gyerekkel nem mertem voltam belevágni egy ilyen útba, de nem is volt hasonló lehetőségem. A gyereknek ez biztos fárasztó lesz nagyon arra azért felkészülhetsz. Mondjuk most, hogy 1,5 éves így se mennék, az biztos. 3 órás autó utat is alig bír ki. Azért ha mentek jó utat! Ja és éjszaka lehet jobban bírja, nem? ha van olyan járat.
22/27 A kérdező kommentje:
11:31-es De király kis cucc!
2011. máj. 13. 13:40
23/27 anonim válasza:
Én 16 hós kisfiamat vittem ki NY-ba egyedül, átszállással.. Nem volt gond. Úgy vedd a jegyet, hogy éjszaka utazzatok. 8 órát simán aludt. Bekevert tápszert nem vihettem fel a gépre, megvárták míg az utsó kortyig megissza. Port vihetszs, a gépen meg kérsz forró vizet... Esernyős babakocsit vigyél, azt felviheted a gépre, csak az ajtónál kell leadi. Strapabíró kocsit vigyél, mert abszolút nem vigyáznak rá. Ami fontos a gépen: pléd,játék,tápszerpor, meg ugye pelenkacucc. Jegyedet a fal mögé kérd, ott van hely, le tudod fektetni aludni. Ja, és az amcsi üveges kajákat felejtsd el, pakolj itthon minden napra enni valót. Iszonyu szar minőségű a kinti kaja, az én picim semmit nem fogadott el. U.I: a Bronx-i állatkertet ne hagyjátok ki!
24/27 anonim válasza:
Elfelejtettem az előzőekben írni: időeltolódás: simán meg tudod oldani,ha egy kis teát (fekete, vagy ami koffein tartalmú) itatsz vele ( kb egy kis pohárnyi).Baja nem lesz, neked meg nem kell egész éjjel fennt lenni, mert azt hiszi nappal van. Hidd el, téged jobban megvisel majd a 6 óra időeltolódás, mint őt. Amúgy ne izgulj,sima ügy lesz! Sokat járok ki, és mindig van kisgyermekes utas (nem is egy) a gépen.
25/27 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Nagyon köszönöm a hasznos tippeket, az állatkert ötlet nagyon tetszik!
2011. máj. 13. 14:56
26/27 anonim válasza:
A legtöbb gyerek sokkal jobban viseli a hosszú utazást,mint mi felnőttek.Az időeltolódást szintén.Ők még sokkal hamarabb és jobban alkalmazkodnak ehhez,az utazást meg általában átalusszák,szóval nem lesz gond.Jó utat nektek:)
27/27 anonim válasza:
Ha lenne rá lehetőségem simán belevágnék! Az a lényeg, hogy mindig letudjátok valamivel foglalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!