Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elmennétek 8 és fél hónapos...

Elmennétek 8 és fél hónapos babátokkal New Yorkba?

Figyelt kérdés
Nagyszerű lehetőségünk adódott, és 1 hétre kimehetnénk New Yorkba, még szállásunk is lenne, egy ismerős lakásában. Minden szép és jó, de a férjem aggódik, hogy hogyan bírná a 8 és fél hós kisfiunk a 9 órás repülő utat, meg nem kicsi-e még egy ilyen úthoz. Persze engem is aggaszt, de szerintem ez nem lehet visszatartó erő, mert ha egyfolytában azon aggódnék, hogy milyen kellemetlenségek érhetnek minket, soha nem mennénk sehova. Szerintem az, hogy babánk van, nem kell, hogy meggátoljon dolgokban, sőt, Neki is a lehető legtöbbet meg kell mutatni a világból! ti mit gondoltok?
2011. máj. 13. 08:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen el és örülök, hogy végre valaki azon agyal, hogy a babájával menjen és nem azon agyal, hova passzolja le, hanem, ha nem viszi akkor nem megy, ha lenne ilyen lehetőségem mennék, nem viseli meg jobban mintha a Balcsira mennétek.Örök élmény nektek:)
2011. máj. 13. 09:20
 12/27 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, szerintem megyüüüünk!
2011. máj. 13. 09:23
 13/27 anonim ***** válasza:
Londom más...az max 2 órás út,nem 12.
2011. máj. 13. 09:38
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem vinné, vagyis azt írja, az irigykedik. Bár én is irigykedem, mert még külföldre se jutunk ki, de vinném, bárhova bármikor. Azért mert van pici gyerek nem azt jelenti, hogy gubbaszz otthon. Jól fogja viselni. Ha véletlen mégse, két nap alatt helyrerázódik, semmi maradandó károsodása nem lesz. Az egyik fiamat már az megviseli, ha a déli alvás nem az ágyikójába megszokott körülmények közt zajlik. 2 nap a helyreállás. Ő ilyen. De azért nem fogok minden egyes délbe 3 éves koráig itthon lenni, ha épp máshol is lehetünk, pl mamánál. Más gyerekét egy repülőút se zaklatja fel. Mások ők is.

Menjetek, élvezzétek. Bizti szuper lesz.

2011. máj. 13. 10:10
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
9 óra az út, nem 12. A férjem tegnap repült NY-ba. Amúgy útra fel, érezzétek jól magatokat! A babának tulképpen mindenhol jó, ahol ti is ott vagytok vele, neki az a fontos :)
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
naná hogy mennénk! ne aggódj nem lesz gond
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Oszinten nehez dolog. Mi is szeretunk utazni, rengeteget vagyunk uton szuletese ota a ma mar 2 eves lanyommal es hamarosan erkezo pocaklakommal. Nemreg voltunk egy 12 oras uttal jaro kirandulason, amibol csak a repules 3,5 ora volt. A tobbi varakozas, vonatozas es autozas volt. Nagyon kimerito volt mindanyiunk szamara. Epp ezert jol at kell gondolnod.

Nem a repulouttal van a legnagyobb problema, bar nagyon lefaraszt majd titeket is es ot is. Szamolnod kell azzal, hogy az ut is tovabb tart, mert kimesz a repterre, varakozol, utazol, leszallsz, utazol, s akkor meg nincs vege a napotoknak. Ezt egy gyerekkel irto nehez, mert teljessen megvan bolygatva a napja. Nem tud akkor es ugy aludni, enni, jatszani es mozogni ahogy szokott.

Amugy vizet es mas dolgokat is felvihetsz a gepre babadnak, az o reszukre szabad.

Ami itt meg gondot okoz az a 6 oras idoelteres. Nem lehet osszehasonlitani az 1 oras Londoni, vagy mas orszag 1 oras idokulonbsegevel.

Nem egyszer voltam "tengeren tul". Terhesen is mentem Kanadaba. De engem is megviselt az ut, az idoelteres meg inkabb. Raadasul en ugy vagyok az ilyen hosszu utazasokkal, hogy USA-ba, Kanadaba, Ausztraliaba ... 1 hetre nem erdemes menni, mert amikorra atallsz, addigra johetsz is vissza, es nem marad mas az utbol joforman, csak a faradsag. Ami otthon jon ki aztan rajtad a legjobban. Mert vissza kell terned a hetkoznapokba, de faradt vagy az uttol es az idoeltolodastol, plussz a rengeteg elmeny.

Jol gondoljatok at. Nagy lehetoseg, ami nincs tul gyakran egy ember eleteben. Ami viszont a kisfiatokat illeti, ugysem fog az egeszbol semmire sem emlekezni, akar viszitek magatokkal, akar nem.

2011. máj. 13. 10:40
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

akkor jó utaaaaaaaaaaaaaat!! :)

Ági

2011. máj. 13. 10:52
 19/27 A kérdező kommentje:
10:40-es, nagyon köszönöm a részletes, sok dolgot áttekintő válaszodat....csak sajna ettől egy kicsit elbizonytalanodtam, hátha tényleg az időeltolódás megviselné......de azért szerintem csak megyünk:)
2011. máj. 13. 11:16
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Mikro en utaztam a ferjemmel Los Angelesbe elottunk 2 csalad is ult babakkal. Ugy volt megoldva, hogy a kisgyerekes szulok elol ultek a sorokba es elottuk a repulo "falanal" voltak a felalkaszthato mozes szerusegek. Mikor a babak elaludtak ebbe helyeztek bele az anykak. Onnan tudom, hogy pont a hatuk megotti szeksorba volt a mi helyunk. Ugy aludtak mint a bunda, meg sem mukkantak. A kisgyerekesek mindig elol ulnek es vannak ilyen agyak. Ezek nem fapados repulok. Nagy bohom gepek. Viszont azt nem tudom mekkora babakkal lehet ezekbe az ulesekbe uleni de szerintem 8 honapossal meg tuti.

Igy kepzeljetek el:

[link]

[link]

[link]

Ezek az anyukak elott vannak, vagyis a labatok elott.

En mennek az tuti. :)

2011. máj. 13. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!