Elmennétek 8 és fél hónapos babátokkal New Yorkba?
Aki nem vinné, vagyis azt írja, az irigykedik. Bár én is irigykedem, mert még külföldre se jutunk ki, de vinném, bárhova bármikor. Azért mert van pici gyerek nem azt jelenti, hogy gubbaszz otthon. Jól fogja viselni. Ha véletlen mégse, két nap alatt helyrerázódik, semmi maradandó károsodása nem lesz. Az egyik fiamat már az megviseli, ha a déli alvás nem az ágyikójába megszokott körülmények közt zajlik. 2 nap a helyreállás. Ő ilyen. De azért nem fogok minden egyes délbe 3 éves koráig itthon lenni, ha épp máshol is lehetünk, pl mamánál. Más gyerekét egy repülőút se zaklatja fel. Mások ők is.
Menjetek, élvezzétek. Bizti szuper lesz.
Szia! Oszinten nehez dolog. Mi is szeretunk utazni, rengeteget vagyunk uton szuletese ota a ma mar 2 eves lanyommal es hamarosan erkezo pocaklakommal. Nemreg voltunk egy 12 oras uttal jaro kirandulason, amibol csak a repules 3,5 ora volt. A tobbi varakozas, vonatozas es autozas volt. Nagyon kimerito volt mindanyiunk szamara. Epp ezert jol at kell gondolnod.
Nem a repulouttal van a legnagyobb problema, bar nagyon lefaraszt majd titeket is es ot is. Szamolnod kell azzal, hogy az ut is tovabb tart, mert kimesz a repterre, varakozol, utazol, leszallsz, utazol, s akkor meg nincs vege a napotoknak. Ezt egy gyerekkel irto nehez, mert teljessen megvan bolygatva a napja. Nem tud akkor es ugy aludni, enni, jatszani es mozogni ahogy szokott.
Amugy vizet es mas dolgokat is felvihetsz a gepre babadnak, az o reszukre szabad.
Ami itt meg gondot okoz az a 6 oras idoelteres. Nem lehet osszehasonlitani az 1 oras Londoni, vagy mas orszag 1 oras idokulonbsegevel.
Nem egyszer voltam "tengeren tul". Terhesen is mentem Kanadaba. De engem is megviselt az ut, az idoelteres meg inkabb. Raadasul en ugy vagyok az ilyen hosszu utazasokkal, hogy USA-ba, Kanadaba, Ausztraliaba ... 1 hetre nem erdemes menni, mert amikorra atallsz, addigra johetsz is vissza, es nem marad mas az utbol joforman, csak a faradsag. Ami otthon jon ki aztan rajtad a legjobban. Mert vissza kell terned a hetkoznapokba, de faradt vagy az uttol es az idoeltolodastol, plussz a rengeteg elmeny.
Jol gondoljatok at. Nagy lehetoseg, ami nincs tul gyakran egy ember eleteben. Ami viszont a kisfiatokat illeti, ugysem fog az egeszbol semmire sem emlekezni, akar viszitek magatokkal, akar nem.
akkor jó utaaaaaaaaaaaaaat!! :)
Ági
Mikro en utaztam a ferjemmel Los Angelesbe elottunk 2 csalad is ult babakkal. Ugy volt megoldva, hogy a kisgyerekes szulok elol ultek a sorokba es elottuk a repulo "falanal" voltak a felalkaszthato mozes szerusegek. Mikor a babak elaludtak ebbe helyeztek bele az anykak. Onnan tudom, hogy pont a hatuk megotti szeksorba volt a mi helyunk. Ugy aludtak mint a bunda, meg sem mukkantak. A kisgyerekesek mindig elol ulnek es vannak ilyen agyak. Ezek nem fapados repulok. Nagy bohom gepek. Viszont azt nem tudom mekkora babakkal lehet ezekbe az ulesekbe uleni de szerintem 8 honapossal meg tuti.
Igy kepzeljetek el:
Ezek az anyukak elott vannak, vagyis a labatok elott.
En mennek az tuti. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!