Van itt olyan, aki sokáig tudott szoptatni úgy, hogy a babája cumizott is?
Figyelt kérdés
A kislányomnak nem mertem cumit adni, mert olvastam és mondták is, hogy bezavar a szoptatásban, minimum 6 hetet várni kell a szülés után vele, hogy megtanuljon szopni, ne keverje össze a cumival. A kórházban még tökre elfogadta volna a cumit, de kb. két hónap múlva újra próbáltam és fintorgott tőle, kiköpte, nem kellett neki. Azóta sok kisbabát látok, aki cumizik és az anyukája szoptatja is. Akkor ez hogy van? Ki mikor adott neki cumit? Nem zavart be? Várandós vagyok és úgy érzem könnyebb lenne, ha nem csak a cicin nyugodna meg a következő babám, de szoptatni is szeretnék. Tudom, hogy nehéz aztán leszoktatni, árt a fogaknak..stb. Ilyen válaszokat nem szeretnék. Köszönöm.2011. máj. 12. 07:25
11/12 anonim válasza:
A nagyobbik fiam 2 hetesen kapott végül cumit, ugyan nagyon nem akartam, de szegény állandóan sírt és non-stop cicin akart lenni. Utána teljesen lenyugodott és végre "csak" 2-3 óránként kellett szoptatnom :) 5,5 hónapos koráig csak cicizett, 11 hós korában hagytuk abba "közös megegyezéssel", a cuminak semmi köze sem volt hozzá!
A kicsi pedig már a kórházban is kapott cumit, mert ő is állandóan szopizni akart és vele is ugyanúgy volt minden, mint a naggyal, annyi különbséggel, hogy ő kb. 2 hónapos korában kiköpte a cumit és átváltott a hüvelykujjára :)
Ja, és néha-néha mindketten kaptak cumisüvegből is enni, mégsem lett semmiféle cumizavaruk!
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt. Tök jó hallani, hogy nem zavar be a szoptatásba, így nyugodt szívvel kipróbálom majd a cumit.
2011. máj. 12. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!