Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek nem gáz hogy 1...

Szerintetek nem gáz hogy 1 éves fiúnak csak egy homokozó szettet viszek szülinapjára?

Figyelt kérdés
Ti örülnétek neki? Sajnos más ötletem nincs, meg pénzem se nagyon :(
2011. máj. 11. 20:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mellé valami színes labdát is vihetnél neki.Az nem drága párszáz forintért lehet kapni.Minden gyerek szeret labdázni.
2011. máj. 11. 20:14
 2/11 anonim ***** válasza:
tökéletes :D bár én jobban örülnék pl: zenélős könyvnek,ruhának stb :D
2011. máj. 11. 20:14
 3/11 anonim ***** válasza:
a homokozó szett szuper jó.
2011. máj. 11. 20:15
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem gáz, de valószínűleg már van neki. Én is vinnék még valami apróságot, nézz körül egy százforintos boltban.

Egyébként pedig én annak örültem a legjobban, hogy gondoltak rá, akármilyen csekélység volt.

2011. máj. 11. 20:45
 5/11 anonim ***** válasza:
Kije vagy a kisfiúnak??Szerintem nem gáz ha nem futja többre akkor ez van!Engem sem érdekel majd hétvégén ki mit hoz a fiam 1 éves szülinapjára csak SZERESSÉK ez a lényeg!És te biztos szereted ezt a kisfiút mert akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést!
2011. máj. 11. 21:06
 6/11 anonim ***** válasza:

az én kisfiamnak is most volt a szülinapja, bőven elég a homokozókészlet, de ha nincs még nekik, akkor vihetsz talicskát, 1000 ft körül van, a kisfiam imádja.

egyébként meg homokozókészletből sosem elég!! és labdából is jöhet száz,és száz. :)

a másik, amit imád a kisfiam most a játékfűnyíró. fél napot tologatja az udvaron.

de nem tudom, hogy kertes házban laknak-e vagy sem az ismerőseid, mert lehet, hogy a talicska és társai csak a helyet foglalja.

ja, és a pénzzel ne foglalkozz, nálunk külön ki volt kötve, hogy mindenki (családostól!!!) max. 1 ajándékot hozhat! :)

okultam a karácsonyi játéktömegből. :)

most sem tartották be ugyan, de kb. ötödére csökkent az ajándékok mennyisége! persze jól jön ez-az, és örülünk, de nem elsősorban az ajándékokat vártam ezen a kis családi összejövetelen, hanem hogy együtt éljük át, a torta összetúrását és együtt emlékezzünk vissza az elmúlt 1 évre, ami olyan gyorsan, de eseménydúsan telt el!! :)

ja,

az én kisfiam szereti még a kisautókat tologatni, azokból párszáz forintért válogathatsz egy csomó helyen.

2011. máj. 11. 21:32
 7/11 anonim ***** válasza:

Bőven elég,vagy tényleg labda,vagy valamilyen egymásra rakosgatható kütyü(torony),az is van pár száz ft-ért.

Amúgy nem az ajándék értéke a fontos.

Sose néztem,ki mennyiért vásárolt a gyermekeimnek ünnepekre.

2011. máj. 12. 06:41
 8/11 anonim ***** válasza:
AZ NAGYON JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. máj. 12. 08:00
 9/11 anonim ***** válasza:

Homokozós játékokból sosem elég :):) elveszik eltörik stb. :)

De a talicska, fűnyíró is jó ötlet, most a kerti játékoknak van szezonja :)

2011. máj. 12. 08:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Most lesz a kisfiam szülinapja. A szüleim homokozót vettek neki és egy homokozókészletet. Én nagyon örülök neki mert már most homokozik amivel csak tud.
2011. máj. 12. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!