Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Átszokhat már 10 hónaposan...

Átszokhat már 10 hónaposan egy baba a napközbeni 1 alvásra?

Figyelt kérdés

Úgy hallottam-olvastam, hogy 1-1,5 éves korban szoktak a babák napi kettőről napi egy alvásra átállni.

A lányom még nincs 10 hónapos sem, de úgy tűnik, mintha már nem álmosodna el olyan hamar mint eddig. 8 körül kel és ma dél is elmúlt, mire az álmosság első jeleit láttam volna rajta.

Van valakinek hasonló tapasztalata?

2009. márc. 11. 13:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 13 hónapos. Kb 10 hónapos kora óta napközben 1et alszik. Reggel 8-9kor kel és du 2kor alszik el.
2009. márc. 11. 13:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Az én fiam is 10 hónapos, nálunk a délelőtti alváshoz ő ragaszkodik, de már csak negyed órát hagyom aludni, mert különben nem alszik csak nagyon keveset ebéd után. Ha a Te babád nem igényli elhagyhatod nyugodtan. Én azért nem tudom, mert akkor ebédidőre olyan nyűgös, hogy azért nem eszik rendesen.
2009. márc. 11. 13:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!Az én fiam is 10 hónapos és van,hogy egyszer alszik csak napközben,vagy két rövidebbet.Én is csodálkoztam,hogy elég neki az egy alvás.Egy hónapja még kétszr vagy háromszor aludt.

Annyi érdekes felfedeznivaló van a világban és nem akarnak lemaradni.Na megyek,mert fel is ébredt,most 1,5 órát aludt.

2009. márc. 11. 13:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én lányom 11 hónapos kora óta csak 1* alszik egy nap.
2009. márc. 11. 13:55
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát, köszi. Akkor úgy látszik az alvás tekintetében is ilyen "korán érő" típus a lányom. :)

Próbáltam a szokásos időben lefektetni tegnap és tegnapelőtt, de akkora balhét csapott, hogy ma nem erőltettem, míg egyértelműen álmos nem lett. Így sem örült, de legalább nagy nehezen 1 óra előtt elaludt.

Folyamatosan változnak ezek a pöttömök, csak bírjuk tartani a lépést velük! :)

2009. márc. 11. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!