Átszokhat már 10 hónaposan egy baba a napközbeni 1 alvásra?
Úgy hallottam-olvastam, hogy 1-1,5 éves korban szoktak a babák napi kettőről napi egy alvásra átállni.
A lányom még nincs 10 hónapos sem, de úgy tűnik, mintha már nem álmosodna el olyan hamar mint eddig. 8 körül kel és ma dél is elmúlt, mire az álmosság első jeleit láttam volna rajta.
Van valakinek hasonló tapasztalata?

Szia!Az én fiam is 10 hónapos és van,hogy egyszer alszik csak napközben,vagy két rövidebbet.Én is csodálkoztam,hogy elég neki az egy alvás.Egy hónapja még kétszr vagy háromszor aludt.
Annyi érdekes felfedeznivaló van a világban és nem akarnak lemaradni.Na megyek,mert fel is ébredt,most 1,5 órát aludt.

Hát, köszi. Akkor úgy látszik az alvás tekintetében is ilyen "korán érő" típus a lányom. :)
Próbáltam a szokásos időben lefektetni tegnap és tegnapelőtt, de akkora balhét csapott, hogy ma nem erőltettem, míg egyértelműen álmos nem lett. Így sem örült, de legalább nagy nehezen 1 óra előtt elaludt.
Folyamatosan változnak ezek a pöttömök, csak bírjuk tartani a lépést velük! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!