Miért utál kézben lenni? Meddig lesz ez így?
Figyelt kérdés
A lányom 11 hetes, egyszerűen gyűlöl kézben lenni. De még megböfiztetni sem lehet rendesen, mert rögtön vergődik, hogy tegyem le.
Nem bánom, hogy nem kell folyton hurcolásznom, mert nagyon jó, hogy el van egyedül is. Akár a pihenő székben, akár a szőnyegen, vagy a hintában tök jól elnézelődik.
De amint bárki felveszi, elkezd üvölteni, csapkodni, vergődni. Miért csinálja ezt? Néha olyan jó lenne magamhoz ölelni, megszeretgetni, de csak akkor hagyja, ha közben sétálok vele, mert úgy nézelődik.
2011. máj. 11. 14:50
1/6 anonim válasza:
Ez furcsa, mindig így volt ez? Nem lehet, hogy valami testrészét nyomod, mikor kézben van?
Nekem 9 hetes a fiam, és azt hittem, csak szimplán utálja a bal mellem. Most kiderült, valami van a jobb oldali izomzatával, ezért kényelmetlen neki. :(
2/6 anonim válasza:
Nem ijesztgetés,de azért ezt említsd meg a gyerekorvosnak,védőnőnek!Egy baba vágyik az anyja közelségére...még ha nem is folyamatosan igényli...
3/6 anonim válasza:
Hát azt nem tudom mennyire üvölt,csapkod,de az én kisfiam se szeretett kézben lenni!!!!Én még csak-csak kicsit dajkálhattam,pár percig csak!-,de rokon egy percig se.Ahogy felvették feszengett,nyöszörgött-de ő nyugodt vérmérsékletű,lehet a te kicsit markánsabb ezért üvölt.De azért kérdezz rá,nehogy tényleg vmi probléma legyen,de higgyétek el van ilyen is!!!!Olyan 5-6 hósan kezdte igényelni a babusgatást-de akkor se órákra,10 perc elég is volt neki.Mostmár 15 hós és semmi baja,ráadásul iszonyat anyás,de senkinél se marad meg 10 percnél tovább,mindig dolga van valamere:) .
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Jövő héten megyünk a dokinőhöz, majd rákérdezek nála.
2011. máj. 11. 21:55
5/6 A kérdező kommentje:
Amúgy ha letesszük, akkor azonnal megnyugszik, nézelődik, vigyorog ezerrel. A babakocsiban is, ha nem alszik, le kell hajtanom a kupolát, hogy tudjon nézelődni, különben nem tetszik neki. Lehet, hogy szimplán ennyire érdeklődő?
2011. máj. 12. 09:51
6/6 anonim válasza:
Szia hasonló problémám van.Az én lányom 1 éves,és nem marad senki kezében 2 percnél tovább,akkor is a cipzárral bíbelődik.Kéreckedik,hogy vegyem fel ,és már tol is el magától.Nagyon el vagyok keseredve nem kapok választ.Egyébként barátságos kislány, mindenkire mosolyog.Simogat,puszit is ad néha,csak az ölembe nem marad.Már picinek is ilyen volt,örültem is egy kicsit,hogy nem igényli a felkapkodást.Nem tudom miért lehet. Ha kapsz valamilyen választ érdekelne.Kitartást kívánok,lehet,hogy a te babád változni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!