Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babával a kézben, hogy vesztek...

Babával a kézben, hogy vesztek fel valamit a földről? Nekem már annyia fáj a térdem, hogy azzal a plusz súllyal kell guggolni. Meg a sarkam is fáj, próbálok papucsban lenni, de nélküle annyira fáj és szinte el van zsibbadva rajta a bőröm állandóan.

Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 18:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tudom, nem igazán egészséges a gerincemnek, de nem szórakozom az egyenes háttal való leguggolással, hanem egyszerűen lehajolok, közben a picit megtámasztom.
2010. júl. 2. 18:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát én is guggolok vele, de még eddig egészen jól bírom.
2010. júl. 2. 18:31
 3/11 anonim ***** válasza:
ha valami kis tárgy vagy ruha esik le, felveszem a lábammal.
2010. júl. 2. 18:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Leteszem a babát a kezemből,és azután veszem fel a földről a leesett cuccot.
2010. júl. 2. 18:39
 5/11 A kérdező kommentje:
Kézben elalvós és a cumija szokott néha kiesni, akkor nem tudom letenni. Én is próbálok hajolni, de a térdem is be kell hajlítani. Már régen aerobiknál is fájt, akkor biztos az én készülékemben van a hiba, nem bírja, ha súllyal hajlítom a térdem.
2010. júl. 2. 19:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az enyém is kézben elalvós, én úgy oldottam meg, hogy sok cumija van, és több ki van készítve az asztalra. Így ha kiesik és nincs senki a környéken aki segítsen, kéznél van a másik:)

2010. júl. 2. 19:26
 7/11 anonim ***** válasza:
én kitörés-szerű mozdulatot szoktam, bár az sem túl térdkímélő. és nekem is baromira fáj a sarkam, akkor már tudom, a cipelés miatt! üdv, sorstársam!
2010. júl. 2. 20:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Vagy vannak ezek a cumi tartó csipeszek,hogy egyik felét a cumira,másikat a ruhára csípteted,és így nem esik le.
2010. júl. 2. 20:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Cumicsipesz vagy több cumi a lakásban mindenfelé. :)
2010. júl. 2. 21:00
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a cumicsipeszt itthonra, inkább több cumit készítek ki.
2010. júl. 2. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!