Most kezdünk játszótérre járni egyéves kisfiammal. Ellátnátok jó tanácsokkal, hogy mire figyeljek?
Mi ha játszótérre megyünk vagy sétálni ezek a dolgok vannak nálunk.
-egy kis rágcsálni való (keksz vagy kuki), gyümölcs, desszert
-inni való neki és nekem, ami szénsavmentes ásványvíz
-0,5l sima csapvíz (pl.kézmosásra), naptej, aloe first (pl.sebre, leégésre), sebtapasz
-pelenka, popsikrém, pelenkázó alátét, popsitörlő
-kis pléd, textilpelenka (pl. hintába)
-váltóruha, kardigán, kalapka
-homokozójáték
15 hónapos a lányom és általában babakocsival megyünk a játszótérre, és ezek a dolgok simán beleférnek a babkocsi kosarába.
ha már ennyi mindent leírtak akkor azért a babát ne felejtsd otthon a sok cucc mellet :-D
nekem két jó tanácsom van csak :
1 ne engedd h homokot vagy kavicsot egyen (sajna a macskák és egyéb állatok is bejárnak hiába nem lehet nekik .-(((
2 hagyd h próbálgassa az erejét szal ha mászni akar a mászókára ne tiltsd el de állj mellette ha segítség kell
had menjen szabadon a kerítésen belül (persze a veszélyekre hívd fel a figyelmét)
és ne feledd a játszó a gyereknek van és nem az anyukáknak :-P
Hűűűű! Köszi a sok választ! :)
Én is elég gondos,alapos vagyok,de azért írtatok néhány újdonságot is,amire nem voltam felkészülve! Eddig is bőrönddel mentem mindenhová,mi lesz ezután... ? :)
Ja,az lemaradt,hogy a babakocsiba tényleg elég nehéz beültetni a fiam,amikor már menni szeretnék.
Homokozni még nem mertünk,de tudom,hogy tovább nem halogathatom... Hogy oldjátok meg,hogy a cipője ne legyen csupa homok? A drága cipőt sajnálnám tönkretenni belül. Ha meg mezítlábazik,utána piszkos lábra nem jó a zokni meg a cipő. Komplett lábmosás + váltózokni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!