2 hónaposan almát? Gyerekorvos szerint már adhatok neki 2 étkezés között almát, narancsot.
Nagyon korai!
Nem vagyok az a típus hogy a gyerek csak fél éves korában kapjon mást, vagy hogy 2éves koráig tápszerezzük.
Én 3hósan kezdtem és csak tápszeres volt, ha lett volna tejem 4hósan kezdtem volna.
Pedig ilyen téren elég "laza" anyuka vagyok
Igen, én is lazának tartom magamat, de ez nekem is egy kicsit meredek volt első hallásra. Szerintem is picike még.
De azért várom a további válaszokat!
Köszönöm
NEEEEM!!
Úristen, tényleg vannak még ilyen orvosok:-((((
Még 4 hónaposan is korai.
nagyon korai!
ez ijesztő, hogy orvos ilyet tanácsol, amikor van tejed.
én 5,5 hósan kezdtem, és már bánom, hogy nem vártam ki a 6 hót.
ez szerintem jó cikk arról, meddig érdemes várni a hozzátáplálással.
Nincs olyan orvosi diagnózis, ami szerint a babának 6 hós kor alatt egészségesebb lenne bármi, mint az anyatej, ennek hiányában tápszer. Én dokit váltanék, de sürgősen. :(
6 hósan kezdtem a kóstoltatást az anyatejes kisfiamnál, most egy éves, és már mindent eszik. Nincs hova rohanni. Olvasnivaló:
Szerintem is nagyon korai!
Es lehet, en vagyok a hulye, de 2 honaposan narancsot?? Az nem egy erosen allergen gyumolcs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!