Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos csak anyatejes fiam...

6 hónapos csak anyatejes fiam nem alszik el csak cicivel. Este elalszik a cicin de amint az ágyába rakom,kiveszem a szájából a cicit üvölteni kezd és nem lehet lecsillapítani csak cicivel.Nappal ugyanez! Könyörgök segítsetek! Hogyan oldjam meg?

Figyelt kérdés
Már próbáltuk hogy magától had aludjon el de addig sírt amíg nem hányt.
2009. márc. 10. 22:10
 1/6 A kérdező kommentje:
Cumit nem fogad el.
2009. márc. 10. 22:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Gondolom a cumit már próbáltad.
2009. márc. 10. 22:12
 3/6 anonim ***** válasza:
bocsi, nem láttam. Másfajta cumit? Anyiféle van.
2009. márc. 10. 22:13
 4/6 anonim ***** válasza:
sajnos, én nem tusok mást írni, csak azt hogy kitartás, majd jobb lesz. én is végigcsináltam ugyanezt a fiammal, amikor elkezd majd enni javul a helyzet, de nem lehet drasztikusan változtatni, maximum kis lépéssekkel próbálsz javítani rajta, én igyekeztem mmindig jól kifárasztani, hogy már nagyon fáradtan cicizzen és hamar elaludjon....kitartást, magától is jobb lesz, ha majd eszik!
2009. márc. 10. 22:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát, én kétféle megoldást tudok javasolni, de az az igazság, hogy hosszú távon egyik sem az igazi:

1. vagy aludjatok együtt, egymás mellett és akkor nem gond, ha cicin alszik el,

2. vagy ringassátok el úgy, hogy járkáltok vele, a vállatokra fektetve. Ez utóbbi akkor lesz különösen nehéz, amikor még a mostaninál is jóval nagyobb súllyal kell vele sétálgatni, hogy elaludjon. Még egy dolog: a vállon elringatás nálunk is csak apának sikerült annak idején, mert rajtam megérezte az anyatej illatát és addig nem nyugodott meg, míg meg nem szoptattam.

Jobb ötletem nincs. Az én kisfiam is csak cicin alszik el éjjel is, nappal is, pedig már 11 hónapos. Annyi a könnyebbség, hogy mellettem alszik, tehát már nem tesszük át a kiságyba.

2009. márc. 10. 22:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is 6 hónapos a fiam, és ő is cicin alszik el. Csak neki pont úgy jön ki az alvása, hogy már nagyon kifárad, mire a fürdésre kerül a sor, és szinte beleájul a szopizásba este, úgy elalszik, hogy csak a vállamra teszem. Sokszor annyira alszik már, hogy büfizni se szokott, és fel se ébred. Ha mégis, akkor jajj nekem, akkor bizony ordítás lesz. :) Próbáld meg te is kifárasztani, esetleg korábban tedd le aludni du. mint ahogy szokott, hogy estére fáradtabb legyen.
2009. márc. 10. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!