Nyaralás 1 éves babával?
Figyelt kérdés
Tudnátok nekem olyan fürdőket írni ahova nyugott szívvel el lehet vinni egy ilyen kicsi babát.És esetleg más látni való is van.2011. máj. 10. 11:03
1/3 anonim válasza:
Attól függ hol laktok.
Én Harkányt ajánlom, de ha arrafelé laktok, akkor mindegy. :)
A fürdője is jó és a környék csodaszép.
A másik, ami még jó lehet az Miskolc-tapolca. A fürdőjét is nagyon szeretem és ott is gyönyörű a környék.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi
Mi a jászságban lakunk.
Én is a barlang fürdőbe terveztem de azt hallottam hogy hideg a vizük egy babának.
2011. máj. 10. 11:21
3/3 anonim válasza:
A barlag része tényleg hideg, de van egy külső rész, ami gyermekeknek van. Az melegebb is és nem is mély. S tényleg nagyon szép az a környék, úgyhogy szerintem menjetek nyugodtan. Van kisvasút is a környéken, tuti tetszene a babádnak! S ott van nem messze a diósgyőri vár is.
Én nagyon szeretem azt a vidéket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!