3 hós babával nyaralás hotelban? Nem a kolpingban.
Figyelt kérdés
A férjem menni akar én tartok tőle, hogy ha üvöltene éjjel a baba akár 1,5 órán át is, akkor zavarnánk a többieket és az elég kellemetlen lenne. Vagy ez hülyeség? Voltatok ilyen picivel nyaralni?2011. jún. 2. 08:07
1/4 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz, ha nem "lehúzós"bababrát" hotelbe mentek.
Mi 8 hetesen voltunk először a kicsivel egy munkahelyi üdülőben hosszú 7végén.
Nappal mentünk,kirándultunk aludt a kocsban, babakocsiban.
Ha éhes volt kapott cicit.
Minél kisebb egy gyerek, annál könyneb vel bárhova elmenni, tapasztalatból mondom.
Nálunk a nagy 11 kicsi már 2 éves
2/4 anonim válasza:
Én is pont ezen törtem a fejem...nem tudom, hogy bevállaljam-e, pont az indokod miatt. Meg nagyon sok cuccot kellene vinni! Mi is most akartunk elmenni, de elhalasztottuk augusztus-szeptemberre, akkor már fél éves lesz.Szerintem bababarátba fogunk menni, ahol mindenki picurral lesz, így nem szólhatnak az idősebbek, hogy nem tudnak pihenni ha esetleg a fiam nyűgösebb. Nagyon szeretem a babákat, toleráns is vagyok, de biztos én sem örülnék túlzottan neki ha pihenésre vágynék és helyette sírást kapnék!
3/4 anonim válasza:
1.
Túlreagáljátok
Egy kis alkalmazkodás bárkinek belefér, aegy iylen pici babának meg iagzán nm ell sok cucc
Utazóágy, babakocsi vagy valamiylen más hordozó, ruhák.kajára sincs gond
4/4 anonim válasza:
Tudom ajánlani a Ramada hotelt Budapesten. Totál bababarát!! Van minden, ami a babának kell, kiságy, baba kaja, a fürdő része is mindenben támogatja a babás családokat. Most voltunk egy 2 és egy 7 évessel. Ha 4 éjjelre mentek és előre fizettek még kedvezményt is kaptok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!