Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS, szerintetek kaphatott...

SOS, szerintetek kaphatott agyrázkodást?

Figyelt kérdés
ma állokába beleraktuk a kislányomat és az anyos tul kozel rakta a fal mellé. Beverte a falba a fejét, tulajdonképpen nem tunt nekem, hogy erosen utotte volna be a buksiját. Utána ossze-vissza forgott az állokában és kijott a száján, mintha bofizett volna. Szerintem azért mert evés után forgott, de azért aggodom. Melesleg 11 hos lesz a kislányom
2011. máj. 10. 10:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nálunk 3 nap kellett, mire megtanulta a fiam, hogy ne verje be a fejét a rácsba. Addigra szerzett egy szép nagy kék foltot az arcocskájára. Nagyon aggódtam, hogy meddig fog ez tartani, de csak 3 nap kellett, egy héttel később már az ülésbe leereszkedést gyakorolta. Eltelt újabb másfél hét, és már a rácsba kapaszkodva lépeget végig a rács mentén. Mindez úgy, hogy nem sokat van a kiságyban, alvások előtt kb. félórát.

Mindenesetre ha hányt is, én elvinném dokihoz, biztos ami biztos.

2011. máj. 10. 11:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is elvinném orvoshoz. Én is eü-s vagyok és néha nagyon tudok parázni.
2011. máj. 10. 11:29
 13/14 A kérdező kommentje:
koszonom válaszaitokat, most alszik. Ha ébredés után eleven lesz akkor is elofordulhat, hogy agyrázkodása van? Vagy akkor bágyadt lesz?
2011. máj. 10. 12:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha a fejét beüti a gyerek akkor a következőket kell figyelni: pupillák reagálása fordítsd a fény felé és nézd meg, hogy reagál a szeme szűkül-e és egyformán-e. Ha hány-e és a közérzetén kicsit bágyadt zavart, bármi ami nem megszokott. Az én háziorvosom azt mondta, hogy a gyerekeknél alvás közben érdemes felébreszteni és ezeket figyelni. De ha van bármi sérülés a buksin én biztosan orvoshoz vinném.
2011. máj. 15. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!