Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS, szerintetek kaphatott...

SOS, szerintetek kaphatott agyrázkodást?

Figyelt kérdés
ma állokába beleraktuk a kislányomat és az anyos tul kozel rakta a fal mellé. Beverte a falba a fejét, tulajdonképpen nem tunt nekem, hogy erosen utotte volna be a buksiját. Utána ossze-vissza forgott az állokában és kijott a száján, mintha bofizett volna. Szerintem azért mert evés után forgott, de azért aggodom. Melesleg 11 hos lesz a kislányom
2011. máj. 10. 10:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

nekirohant az állókával a falnak vagy csak simán beverte?

pukli mekkora lett?

nem valószinű az agyerázkódás,inkább csak megszédült tőle

2011. máj. 10. 10:45
 2/14 A kérdező kommentje:
ult és eldolt, ugy utotte be a fejét, nem rokton hányt, és tulajdonképpen alig sírt, most nagy sokára elaludt. Utána még állandoan fel akart állni a kiságyban. szerintetek baj van?
2011. máj. 10. 10:49
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi az az állóka?

Ha az amibe belle kell állítani és nem tud eldölni, akkor azért hányt szegény mert gondolom beverte a fejét fájt neki és mondjuk leült volna, de nem tudott.

De ne már az anyóst hibáztasd hogy túl közel rakta a fal mellé. te soha nem rakod a fal mellé.

2011. máj. 10. 10:50
 4/14 anonim ***** válasza:
Kérdező szerintem a hempergőre gondolt, aminke biztos hálós az oldala. Közel lett rakva a falhoz és ahogy dőlt, gondolon úgy ütötte be a fejét.
2011. máj. 10. 10:56
 5/14 A kérdező kommentje:
nem hibáztatom, hisz nekem sem jutott volna eszembe, hogy ha eldol benne és tul kozel van a falhoz akkor az a hálo annyit enged , hogy beverheti a fejét. Tanulunk belole, hogy máskor nem lehet olyan kozel rakni.Csak nem tudom, h el e kellene vinni orvoshoz.
2011. máj. 10. 10:56
 6/14 A kérdező kommentje:
anyos szerinte nincs semmi baja de én azért aggodom
2011. máj. 10. 10:57
 7/14 anonim ***** válasza:

Kezd hozzászokni,hogy sokszor be fogja magát ütni,ez egy ilyen korszak

az anyós meg ilyenért ne hibáztasd,fog még miattad eleget esni a baba

2011. máj. 10. 10:58
 8/14 A kérdező kommentje:
ti elvinnétek orvoshoz? Még 1 tanácsot szeretnék kérni. Tegnap tanult meg a kislányom felállni, a kiságy oldalára mit raktatok, h ne usse meg magát ha eldol?
2011. máj. 10. 11:02
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

nem vittük,esett ennél sokkal nagyobbakat

kiságyba semmit,pár alkalom után megtanulta hogy kapaszkodjon,mert különben fáj

nem tarthatod kalickában,nyugi,nem porcelánbaba

2011. máj. 10. 11:18
 10/14 anonim ***** válasza:
Én elvinném, de én parás vagyok, mert eü-ben dolgozom. Ez a legrosszabb szülőfajta, tudom én is jól. De engem a tények, vizsgálatok és azok eredményei nyugtatnak meg, nem a szemem, meg a megérzés, meg a pukli mérete. Egy vizsgálattól semmi baja nem lesz, annak hiányától lehet. :$
2011. máj. 10. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!