Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mekkora méretig mossátok a...

Mekkora méretig mossátok a babaruhákat a baba megszületése előtt?

Figyelt kérdés
Mi kaptunk rengeteg babaruhát rokonoktól, de vegyes méretek. Mennyi babaruhát mossak? elég csak fél éves koráig előkészítenem, vagy 1 éves koráig mossam át mindegyiket??
2011. máj. 10. 09:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindent kimostam, kivasaltam jó előre, aztán amikor hazahoztuk a babát, akkor arra sem emlékeztem milyen ruhák vannak, mi mekkora stb. Amúgy meg az elején (is) gyakran előfordul, hogy naponta többször is át kell öltöztetned, így muszáj lesz folyamtosan mosnod! Nekünk sok ruhánk volt, de hetente-kéthetente egyszer így is mostam, vasaltam. Ne félj, bele fog férni az idődbe ez is:)!
2011. máj. 10. 09:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, majd beleszoksz. Nincs értelme előre fél évvel előkészíteni mindent, amúgy is állandóan menni fog a mosógép. És hidd el, az éjszakázást is meg lehet szokni. Annyi a trükk, hogy napközben te is pihenj, ha a baba alszik. A háztartás megvár, ráadásul nincs nagyobbacska gyereked, aki után folyamatosan pakolni kell, így könnyebb a rendet fenntartani.

4 gyerekes anyuka,32 hetes kismama

2011. máj. 10. 10:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Én kb. 68-as méretig mostam-vasaltam, mert eddig voltak a ruhák. Mindet én vettem, így nem volt olyan nagy mennyiség. Inkább mindent mostam, sok volt köztük a használt, nem akartam, hogy a szekrényben keveredjen a tiszta és a tisztának látszó holmi.

Először kezdtem a lepedő, textilpelenka, kifogó, törölköző adaggal. Aztán volt egy fehér és egy színes mennyiség. A vasalás vett el sok időt. (Bár, utálok is vasalni, lehet ezért?!)

Vasalásnál szortíroztam méret szerint, úgy is pakoltam be a szekrényébe, az 56-os pont kézre essen, aztán ahogy nő, úgy pakolom el a kicsiket és cserélem a nagyobbra.

Ha szükséges lesz, akkor csak egy 15 perces frissítő programra dobom be.

2011. máj. 10. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!