Mekkora méretig mossátok a babaruhákat a baba megszületése előtt?
Ne aggódj, majd beleszoksz. Nincs értelme előre fél évvel előkészíteni mindent, amúgy is állandóan menni fog a mosógép. És hidd el, az éjszakázást is meg lehet szokni. Annyi a trükk, hogy napközben te is pihenj, ha a baba alszik. A háztartás megvár, ráadásul nincs nagyobbacska gyereked, aki után folyamatosan pakolni kell, így könnyebb a rendet fenntartani.
4 gyerekes anyuka,32 hetes kismama
Én kb. 68-as méretig mostam-vasaltam, mert eddig voltak a ruhák. Mindet én vettem, így nem volt olyan nagy mennyiség. Inkább mindent mostam, sok volt köztük a használt, nem akartam, hogy a szekrényben keveredjen a tiszta és a tisztának látszó holmi.
Először kezdtem a lepedő, textilpelenka, kifogó, törölköző adaggal. Aztán volt egy fehér és egy színes mennyiség. A vasalás vett el sok időt. (Bár, utálok is vasalni, lehet ezért?!)
Vasalásnál szortíroztam méret szerint, úgy is pakoltam be a szekrényébe, az 56-os pont kézre essen, aztán ahogy nő, úgy pakolom el a kicsiket és cserélem a nagyobbra.
Ha szükséges lesz, akkor csak egy 15 perces frissítő programra dobom be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!