Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szerezzek vizeletmintát...

Hogyan szerezzek vizeletmintát egy 3 hónapos kislány babától?

Figyelt kérdés

Vettem gyógyszertári vizeletgyűjtő zacsit( már vagy hatot elhasználtunk), de mindíg kifolyik belőle a cucc, vagy keveredik a kakival a minta?

Hogy lehet valami praktikus, hétköznapi okossággal megszerezni azt a pisit?

2009. márc. 10. 19:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet, hogy ez hülyén hangzik, de mondjuk nem adsz rá pár óráig(egy nagyobb evés után) pelust. Figyeled minden mozzanatát. Amikor látod,hogy kezd pisilni gyorsan aláteszel egy edényt és abba csurog. Más nem jut sajna eszembe.
2009. márc. 10. 19:19
 2/8 A kérdező kommentje:

Végső esetben én is a "lesben állásra" gondoltam.

:(

2009. márc. 10. 19:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Nekem is kislanyom van,nekunk is kellett vizeletmintat levenni,mi is elhasznaltunk harom gyogyszertari zacskot,sikertelenul,aztan a dokinonk mondta hogy reggel koran mikor meg a baba alszik ovatosan ki kell bontani a pelust es odatartani a kis dobozkat,ahogy a baba ebredezik elso dolga hogy pisiljen,vagy ugyanezt a deli alvasnal is megcsinalhatod,vagy az esti fufdetes elott jol megitatod teaval,levetkezteted es turelmesen varsz mig megindul a pisi.Remelem tudtam segiteni,sok sikert.
2009. márc. 10. 19:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

nekünk is kellett a lányomét gyűjteni, mert 10 hetesen megműtötték, és az előtte lévő vizsgálatokhoz vizelet is kellett.

én is sokat bénáztam a gyógyszertári öntapadós gyűjtőzacsival, de aztán végül egyik alkalommal benne maradt kb 15-20 mili. felhívtam a labort, és azt mondták ennyi bőven elég nekik.

esetleg te is rákérdezhetsz, és ha a nagyja ki is folyik, talán egy keveset meg tudsz menteni :)

2009. márc. 10. 19:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi ez jó tipp, ha a mostani (éppen fent lévő) zacsi is a kukában landol, akkor megpróbálom.
2009. márc. 10. 19:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az en lanyom akkor pisil mindig ha levetkoztetem es kicsit veszit a melegsegebol,(epp hogy nem fazik)tehat ha kicsit hidegebb van neki..pl furcsi elott.
2009. márc. 10. 19:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Lányommal fürcsi után szoktam meztelenkedni, az esetek nagy többségében odapisil...

Bár hogy hogy fognám fel, nem is tudom hirtelen...

Nem lehet könnyü

2009. márc. 10. 19:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
szia! igaz, nekünk kisfiú, de mi úgy oldottuk meg, h apa fogta a zuhany alatt, csorgattunk vizet a pocakjára, és beindult...:) fürdés előtt is így teszünk, h ne történjen baleset.
2009. márc. 10. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!