Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinálsz ilyenkor? Autóval...

Mit csinálsz ilyenkor? Autóval mentek, baba a babahordozóban és elkezd nagyon sírni?

Figyelt kérdés
biztos nem éhes. cumit nem szereti. ilyenkor hogyan nyugtatod meg? kivegyem? vagy az balesetveszélyes?
2011. máj. 9. 17:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szinten a Hungarian dugoban tortent velunk, hogy nagyon elkezdett sirni, orfotani a 2 es fel honapos babam, enekeltem, simiztem, minden hiaba. Kivettem es megszoptattam, a cicimen megnyugodott rogton:) Azota tudom, hogyha nem tudunk felreallni, akkor is kiveszem es cicire teszem. Amugy o is utalja a hordozot.
2011. máj. 9. 22:50
 12/19 anonim ***** válasza:
Es persze en csak akkor veszem ki, ha eppen allunk a dugoban.
2011. máj. 9. 22:53
 13/19 anonim ***** válasza:
37%

bocsi, én ellenpéldaként megírom, hogy én bizony menet közben szoptattam a babámat hosszú út során több alkalommal, vagyis kivettem a hordozójából és Istenre bíztam magunkat. Nem vagyok rá büszke (hogy veszélyeztettem az életét), de így láttam szükségesnek... :(

Ha nyűgös volt a hordozóban, azért nem vettem ki, próbáltam a játékaival szórakoztatni

2011. máj. 9. 22:54
 14/19 Alinaaa ***** válasza:

Ha már rágcsálós korszakban volt: sós perec, vagy akármilyen kaja:)

Kis férfi a drágám:)

2011. máj. 9. 23:13
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
istenre bíztad magad és a gyermeked életét?csak gratulálni tudok.
2011. máj. 10. 13:06
 16/19 anonim ***** válasza:
ez a gratuláció irónia vagy komoly?
2011. máj. 10. 19:22
 17/19 anonim ***** válasza:

nem egyértelmű?irónia.az ilyen felelőtlen ANYÁKAT mélységesen elítélem.Aztán majd ha kirepül a kocsiból és kiloccsant agyvelővel fekszik a földön miután repült 10 métert lehet sápítozni,meg imádkozni.miért nem lehet megérteni,hogy életveszélyes kivenni.én ezt szándékos emberölésnek venném,ha így halna meg egy gyerek.

Ja és pontozz le nyugodtan,de akkor is ez a véleményem.Láttam már ilyen miatt meghalt gyermeket.nem volt szép látvány

2011. máj. 10. 21:16
 18/19 anonim ***** válasza:
hiszen írtam, hogy nem vagyok magamra büszke. És sok mindenben el is ítélem magam. Nem pontoztalak le, senkit nem szoktam pontozni se fel, se le. És igazad van
2011. máj. 10. 21:46
 19/19 anonim ***** válasza:
vagyis félig van igazad -- előző vagyok ---
2011. máj. 10. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!