A baba hogy bizonyosodik meg körülményei változatlanságáról az éjjeli ébredéskor, ha sötétben alszik?
Lányom 9 hós és igen rossz alvó. Tervezzük egy altatási módszer kipróbálását a jobb alvás érdekében.
De van pár dolog, amire a könyvek nem adnak választ.
Pl mindegyik azt írja, hogy a villanyt kapcsoljuk le. De ha sötétben alszik a baba, akkor hogy látja éjjel, ha felébred, hogy minden úgy van, mint amikor elaludt? Egy pici 2 ledes éjjelifény van, de az erre szerintem nem elég...
Vagy hogy találja meg a cumiját sötétben? Bár a módszerrel együtt a cumiról is le szeretném szoktatni.
Bizonytalan vagyok, sok a fekete folt, de valamit tenni kell, hogy ő is, mi is jobban aludjunk.
Tanácsok? főleg annak, aki végigcsinálta a "programot"..
Ha van kedved, írj privit, szívesen veszem majd:-)
Pontosan nem tudom, hogy melyik programra, könyve gondolsz. Én az Aludj jól gyermekem nevű könyvet töltöttem le a netről. Hellyel közzel be is jött amit írtak benne. Mostanában 1* ébred 8 hónapos kisfiam 5 óra körül enni, este 20.30-kor vacsizik és rögtön el is alszik.
Az a lényeg, hogy úgy ébredjen, ahogy elaludt. Pl ha cicin alszik el, akkor azt fogja követelni, ha szólt a tv akkor azt. Igen a cumi nálunk is gond, de próbáld meg anélkül megtanítani aludni.
Sok sikert!
Nekem is ez a könyv van meg, erre gondoltam (van egy másik is, de lényegében ugyanezt írja)
Köszi, ilyen tapasztalatokat várok továbbra is.
És arról az evésről nem tudod, vagy nem akarod leszoktatni?
Jobb egérrel kell a könyv borítójára kattintani, majd hivatkozás mentése más néven. Miután lementette, a letöltött anyag .rar kiterjesztésű lesz, ezt total commanderbeen tudod megnézni/megnyitni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!