Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit vigyek feltétlenül egy 4...

Mit vigyek feltétlenül egy 4 órás útra? Egy hónapos babánkkal utazunk a dédikhez.

Figyelt kérdés

Az autózást jól bírja(kipróbáltuk itt a környéken mentünk egy két kört,rögtön elaludt),anyatejes baba,így az etetéssel nem lesz baj,viszont 5 napig leszünk lent.Természetes a ruha,pelus,törlőkendő ,krémek,textilpelus,törölköző...de mit vigyek még?

(azért utazunk ilyen korán a babával,mert a dédik nem tudnak már utazni...:(és azért szeretnénk ha látná mindegyik:))

A válaszokat köszönöm előre is!

2011. máj. 9. 10:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Ott is alusztok? Mert akkor a fürdéshez, alváshoz való dolgokat említeném még.

Ha nem alusztok ott, akkor is vigyetek egy kisplédet, s ha neked kell, akkor cicipumpát, cumisüveget, textilpelusból is többet mint amúgy kéne, váltóruha, lázcsillapító kúp, lázmérő, gyerekorvos és védőnő telefonszáma kellhet még. Ennyi jutott eszembe. :)

2011. máj. 9. 11:00
 2/4 anonim ***** válasza:

3 hetes babóval nyaraltunk a Balatonon. :-) Nincs korán az utazáshoz, ne félj. :-)

Én minden több napos utazáshoz szoktam vinni pelenkázóalátétet, amíg picur a baba, így bárhol könnyen pelusozom, öltöztetem. Van egy felfújhatós, ikeás alátétünk, az kis helyet foglal, de a babának kényelmes. Fürdetést megoldottam egy kölcsönkért lavórban, vagy ha mást nem, a csap alatt lemostam és kész, ezért nem vittem külön kiskádat. Pelust bárhol lehet venni, ha kevés lenne, de ruhákból mindig többet csomagoltam, biztos, ami biztos. Törölközőket, fürdetéshez, pelusozáshoz használt dolgokat (fürdető, popsikenőcs) viszem itthonról. Enyémek is mindig anyatejesek voltak, így a legegyszerűbb. :-) Hordozókendő, babakocsi legyen, utazóágy akkor, ha külön alszik, ha veletek, akkor nem gond, ugyanúgy magatok mellé veheted bárhol, jobban is fogja érezni magát az idegen helyen, ha melletted lehet.

Én nem szoktam vinni gyógyszereket, lázcsillapítót, hiszen gyógyszertár, orvos, ügyelet máshol is akad, ha meg beteg a gyerek, úgyis hazajöttök. Saját takaróját, csomó textilpelust vigyél, ha cumizik, abból legyen tartalék is.

A világ legegyszerűbb dolga ilyen apró babával utazni, hiszen nagyon kevés dologra van szüksége rajtad kívül. :-) Később nehezebb lesz, ha már kellenek a kedvenc játékok, a bébiétel és hasonlók.

Jó utat!

2011. máj. 9. 11:43
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen ott alszunk,mivel több hullámban jön majd a rokonság,barátok.:)Nagyon jó ötleteket kaptam,pl.eszembe nem jutott volna pelusozó alátétet elrakni,pedig direkt ilyen utakra vettem.:)Tuti tele pakolom az autót felesleges holmikkal,de inkább legyen ott,mint útközben kelljen megvenni.:)

Ha valakinek van még tanácsa szívesen veszem!:)

2011. máj. 9. 14:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Másodiknak:

HIdd el, NINCS mindenhol gyógyszertár, sem olyan bolt, ahol van pelenka! A kérdező nem írta meg, hová utaznak pontosan.

VAnnak olyan falvak, ahol hetente háromszor pár órára van nyitva a gyógyszertár, s az ügyeletes orvos is bizonyos napokon elérhető... ez halál komoly. A lázcsillapító kúp nem foglal helyet, nem nehéz, pelenkából is inkább az ember táskájában legyen több, minthogy a legközelebbi nagyáruházba menjen, mert nincs más...

Első voltam. Jó utat! :)

2011. máj. 9. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!