Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabámmal lehetetlen a...

Kisbabámmal lehetetlen a séta, mert nem bírja a fején a sapkát, és magán a vastag öltözéket. Mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés
Még csak 10 hetes, félek, hogy lazább öltözékben megfázna, de egyszerűen folyton feszeng, ficereg, nyög a babakocsiban, majd 5 perc után ordítani kezd, egészen addig, amíg le nem vetkőztetem. Aztán persze vigyorog. Még nem tudtam vele sétálni menni, mert mire a kaput bezárom, megyünk 100 métert és már cirkuszol is. Így csak otthon a kertben tologatom, mert mégiscsak kell a friss levegő neki, de én már nagyon vágyódom el itthonról. Mit csináljak? :(
2009. márc. 10. 14:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincsen abba semmi.Kicsit hagy ordítson,majd megtanulja,hogy sapka,overál,és megyünk sétálni.

Sok baba van úgy,hogy elindulnak és szószerint üvölt,pedig incsen oka rá.

A barátnöm lány ais ilyen volt.Néha az emberek úgy bámultak,de hát istenem.......

2009. márc. 10. 14:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy melege van?

Most nincs hideg, elég egy body + rugi + overáll + sapka. Vagy adjál a rugira overáll helyett egy kardigánt, és takard be jól, mert lehet az overállt utálja.

2009. márc. 10. 14:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is detto ez van,2 hós kora óta sehová nem tudok vele elmenni,most már 6 hós:(Hiába ülttem félig a babakocsiba,semmi.Kenguruban elvan egy darabig,de csak ha kifelé néz,de úgy meg nem viszem ki ilyen szeles időben.Szóval ezzel sajna mi is megvagyunk lőve!Próbáltam már kicsempészni,mikor elaludt,gyorsan beöltöztettem és kimentünk,dehát 10 ből 7 szer felkel az öltöztetésre!Várom már én is a tavaszt ,de nagyon!!!!:)
2009. márc. 10. 14:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, pont úgy öltöztetem, ahogy a 2. válaszoló írta.
2009. márc. 10. 14:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Saját bőrömön tapasztaltam- 21éve mikor be akartak csomagolni vastag ruhába, mert ki akartak vinni... Füldugó a környéknek, és hajrá, 10perc után elkezdtem kukucskálni, 15perc után rájöttem nem hatódtak meg, elhallgattam, egy óra múlva édesen aludtam.

Meg kell szoknia, hogy nem mozoghat szabadon.

Sok sikert és kitartást

2009. márc. 10. 14:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, sajna itthon mindig ez az ordítás van az udvaron, és nem hagyja abba. A rekord majdnem fél óra volt az üvöltésből, kisebb megszakításokkal. A szomszédok már azt hiszik, ölöm a gyereket. :(
2009. márc. 10. 15:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az előző válaszok nagyon jók, annyi még, hogy nálunk nem minden sapi felelt meg... érdekes módon:) Aztán találtam olyat ami ilyen felnőttes füles fazon-azt elviseli magán.
2009. márc. 10. 15:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Majd én is próbálok váltani.
2009. márc. 10. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!