Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek is fölösleges?...

Szerintetek is fölösleges? Szerintem olyan jó lesz pár év múlva. :-)

Figyelt kérdés

Azt mondják felesleges ennyi minden......

Van egy babanaplóm. Ebben irom le, hogy miket érzek, mi történik a babával stb. Van egy albumom, amiben pocakképek vannak hétről hétre, és van még egy albumom, amiben a babám uh-s fényképei vannak egyenlőre, mert még nem született meg :) Ebben az albumban minden hónapban ragasztok képet, hogy mennyit változik 1év alatt :)

Szerintem olyan aranyos és jó ezeket visszanézni. Valakinek csinált hasonlót?

2011. máj. 8. 16:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám csinált ilyet. Ő is szereti nézegetni és én is szívesen nézem a képeket és olvasom, hogy mikor mit csináltam, mikor szólaltam meg először, mit mondtam, milyen vicces szavaim voltak, stb. Szerintem nem fölösleges, egy plusz emlék, ami pótolhatatlan értékeket hordoz.
2011. máj. 11. 14:10
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is csináltam ilyet! Pocakosan minden hétről,szerencsére olyan gépünk van, hogy ráírja a dátumot, utómunkaként Én meg ráírtam hanyadik hét. Aztán folyamatosan készítjük a jobbnál-jobb képeket, első üdítő, első kifli, első bébikaja első felölés......Azóta eltelt 1 év, így mi már az első szülinapi bulis képeknél tartunk! Persze minden hónapfordulóján lefényképeztük és elvittük védőnőhöz a méretei miatt. Közben van egy naplója is amibe a délutáni szunyókálása alatt szoktam írni, van, hogy naponta van, hogy hetente. Most volt egy jó fénykép előhívási akció, így sikerült előhívatni az első félévet+pocakos képeket, összesen 263 kép lett. :D

Természetesen a második babánál is lesz napi 10 percem leírni mit eszik, mit csinál, mekkora....fényképek meg amúgy is készülnek róla!!! :D

Szerintem ez nagyon szép, kedves emlék lesz mondjuk 18 éves ajándékaként vagy esetleg esküvői meglepetésként, vagy amikor gyereke lesz majd neki is.

2011. máj. 11. 14:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem felesleges, én is blogot vezetek róla, és nem egyszer jól jött, hogy vissza tudtam keresni pl. mikor melyik füle fájt, hány évesen csinálta ezt vagy azt…

Lehet, hogy mindenkit kötelezni kéne erre, és akkor nem jönnének sokan olyan marhaságokkal, hogy az ő gyerekül 6 hónapos futott, ötnyelven beszélt és szobatiszta volt. :)

Egyébként én is szoktam arra gondolni, hogy talán (legkésőbb, mikor neki is saját gyereke lesz) érdekelni fogja, milyen kissrác volt.

2011. máj. 11. 14:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia!Nagyon jó ötletnek tartom.11 éves lassan a lányom és én is csináltam neki anno.Nagyon jó visszanézni,neki is.Most,hogy megszületett a kicsink,rendszeresen elővesszük,nézegetjük, ki mekkora volt,hogy nőtt,gyarapodott,mit csinált.Nagyon jó dolog,csak ajánlani tudom mindenkinek.
2011. máj. 11. 14:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Elfelejtettem leírni,mi emlékdobozt is csináltunk,az is nagyon jópofa.Van benne újság,amit a születése napján vettünk,fogacskák,ovis emlékek,képeslapok,meghívók ilyesmik.
2011. máj. 11. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!