Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szabad vagy nem helyes a...

Szabad vagy nem helyes a nagyszülők segítségét kérni a gyerekágyas időszakban?

Figyelt kérdés

"helyes vagy túl nagy kérés és nem szabad ilyet kérni", hogy amikor tudnak legyenek nálunk napközben

a pici 3 hetes a nagy 2,5éves hiperaktívféle lakás szétrámoló, aki meg se áll ( napközben ritkán alszik már baba korában is kevés volt az alvásigénye)

a kicsi 2-2,5 óránként eszik éjjel-nappal

szóval, sokat nem alszom....napi olyan 4,5 órát 4-5 részletben...vagy ez elégnek kéne legyen? nem tudom, nem voltam még itthon 2 gyerekkel

csúnya dolog, lustaság, ha megkérem a nagyszülőket, hogy amikor tudnak, jöjjenek át reggel ( közel laknak, nyugdíjasok) amíg a párom nem jön meg? így talán tudnék aludni napközben is, ha a naggyal játszanak, nemcsak este és okébb lenne a tej?

néha már alig van tejem a nemalvástól

vagy ez egy anyukának kutya kötelessége és mivel más is meg tudta csinálni az én gyengeségemre és lustaságomra vall, hogy ha jó lenne egy ilyen segítség?

2011. máj. 8. 09:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mindenképpen kérj segítséget! Ha szívesen segítenek, akkor miért ne. Neked nagy könnyebbség, nehogy rámenjen a tejed. :) Nekem is mindig segített valaki, pedig csak egy baba van.
2011. máj. 8. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!