Szabad vagy nem helyes a nagyszülők segítségét kérni a gyerekágyas időszakban?
"helyes vagy túl nagy kérés és nem szabad ilyet kérni", hogy amikor tudnak legyenek nálunk napközben
a pici 3 hetes a nagy 2,5éves hiperaktívféle lakás szétrámoló, aki meg se áll ( napközben ritkán alszik már baba korában is kevés volt az alvásigénye)
a kicsi 2-2,5 óránként eszik éjjel-nappal
szóval, sokat nem alszom....napi olyan 4,5 órát 4-5 részletben...vagy ez elégnek kéne legyen? nem tudom, nem voltam még itthon 2 gyerekkel
csúnya dolog, lustaság, ha megkérem a nagyszülőket, hogy amikor tudnak, jöjjenek át reggel ( közel laknak, nyugdíjasok) amíg a párom nem jön meg? így talán tudnék aludni napközben is, ha a naggyal játszanak, nemcsak este és okébb lenne a tej?
néha már alig van tejem a nemalvástól
vagy ez egy anyukának kutya kötelessége és mivel más is meg tudta csinálni az én gyengeségemre és lustaságomra vall, hogy ha jó lenne egy ilyen segítség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!