Hogy számoljuk pontosan egy 13 hós kisgyerek lázát? Amennyit mutat a lázmérő, abból le vonni? Hozzá kell adni? Mennyit? Vagy annyi amennyit mutat?
Köszönöm szépen Nektek!
Most a popsiban mértem 38.3 -at! Nem adtam be még kúpot, figyelem a kicsit és ha emelkedne, akkor adom!
Köszönöm mégegyszer a segítségeteket!
Nekünk is fülhőmérőnk van és megéri.Ha beteg a gyerek nem kell felkelteni ha lázat akarok mérni.Simán megmérem neki mig alszik 1 mp alatt.Nálunk az egész család ezt használja ha beteg.
Ja és van 7.000-ért is.
De én még 12.000-et is kiadtam volna érte ha kell mert nagyon jó.
Köszönöm a válaszokat! Végül nem kellett tegnap kúp, de egész éjjel a lázát méregettem meg figyeltem őt! Nekünk egyszerű digitális lázmérőnk van, ugyan nem volt most gond vele mérni,(bár ezen kívül eddig nem is kellett) de gondolkodok rajta én is, hogy vegyünk másikat, amivel még gyorsabb a mérés... Nekünk Suppositorium Antipyreticum Naturland - lázcsillapító kúpot írt az orvos! Használja ezt más is? Azt mondta a Germicid már nem hatna neki...?
Köszönöm a további válaszokat is ha írtok!
Köszi! A Nurofen kúp receptköteles?
Valaki más ismeri esetleg a Naturlandos kúpot?
Köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!