Hogyan oldjam meg a használt pelusok ügyét?
Figyelt kérdés
Nemsokára megszületik a babám. Elgondolkoztam már a pelus dolgon. Hova dobom? Gyűjtsem egy helyre? Vagy menjen a többi háztartási szemét közé a kukába?
És mi lenne, ha vennék egy ilyen szuper tárolót, ami becsomagolja a pelenkákat egyesével?? Nektek van ilyen?
2009. márc. 9. 21:33
11/15 anonim 

válasza:

Szia!Zacskozom egyesével,aztán a szemetes.Emeletes házban lakom,nem tudnám minden alkalom után kivinni.Így nem büdös.
12/15 anonim 

válasza:

Utolsó vagyok.Gondolkodtam én is a tárolón,de az utántöltő zacsi is drága.Igy egyszerübb és olcsóbb!
13/15 anonim 

válasza:

Tommie tippie-s van nekem, nagyon szeretem, csak kb 5 naponta ürítem (ekkor telik meg) és teljesen szagtalan. Tényleg drága, mert kb 5000 ft 3 henger és ez nekünk olyan 5 hónapig elég, de én megveszem. Annyira kényelmes, hogy ezen nem spórolok, pedig én se szórom a pénzt, pl gyerekruhát csak turiból, vagy teszvesz/vatera veszek. Ki mire költ... Ha most kellene döntenem, most is megvenném és most is ezt. Még annyi, hogy ha az angelcare mellett döntesz és még nem vettél légzésfigyelőt és tervezed, akkor ahhoz az avent elég gyakran ad ajándékba a brendonnál.
14/15 anonim 

válasza:

Nekünk is AngelCare Captiva pelenkatárolónk van.Én nagyon szeretem.Praktikus,és hasznos.Az utántöltő zacsi kb.2000 ft,1 hónapra elég.Sztem(nekem leglább is)megéri.
15/15 anonim 

válasza:

Én is abba a táborba tartozom, aki azt mondják, elég egy fedeles tároló, bele egy szemeteszsák, naponta egyszer üríteni (ha nem laksz emeleten, akkor kaki(k) után is mindig lehet) és nincs büdi. Én naponta egyszer ürítem, mert 4.-en lakunk és nincs lift. 9,5 hós kislány anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!