Nemsokára megszületik a babám. Elgondolkoztam már a pelus dolgon. Hova dobom? Gyűjtsem egy helyre? Vagy menjen a többi háztartási szemét közé a kukába?
És mi lenne, ha vennék egy ilyen szuper tárolót, ami becsomagolja a pelenkákat egyesével?? Nektek van ilyen?
Szia. Nekem egy sima kukám van külön a pelusoknak. Naponta egyszer kiűrítem. Nincs büdi a lakásban, felesleges pénz kidobásnak gondolom a pelenka tartó kukát. Így is úgy is naponta viszem ki a szemetet.
2009. márc. 9. 21:37
2/15 anonim válasza:
én mondjuk a kukába dobon a tobbi szemét kozé.
2009. márc. 9. 21:38
3/15 anonim válasza:
Van kétféle is. Tomee T., és Angel Care-Captiva. Az utóbbi jobb. Én szeretem, hogy külön tudom gyűjteni őket, van akinek nem fontos, ízlés dolga. Szagzárós, sokáig nem kell üríteni, kényelmes.
2009. márc. 9. 21:38
4/15 anonim válasza:
Én egy reklám táskában gyűjtöm őket,jól be tudom kötni és semmi szag nincs,és minden nap leviszem!
2009. márc. 9. 21:44
5/15 anonim válasza:
A külön becsomagolás további környezetkárosítás. Mi simán dobjuk a kukába, esténként pedig ürítem a kukát. Ha kaki van, akkor egyből kiviszem. Szerintem nem kell külön flancos kuka,ha emeletesben laksz maximum a sétánál már leviszed, ha kakis a pelus. Újszülött baba kakija pedig abszolút nem büdös,szóval ha nem jártok még sétálni is kibírja a kukában a többi szeméttel.
2009. márc. 9. 21:45
6/15 anonim válasza:
Kis fedeles kukát vettem az egyik barkácsáruházban, szinte fillérekért. Tökéletesen megfelel a célnak, különösebben nem büdösek a pelusok, főként ha jól be vannak csomagolva. A fedél miatt nem is jön ki a szag, de minden nap ürítem én is.
Felesleges csodakukát venni! Főleg, ha nincs sok pénzed. Ha van, akkor vegyél, persze! (bár én akkor sem vennék, helyette másra költeném azt a pénzt)
2009. márc. 9. 21:48
7/15 anonim válasza:
mi is csak a sima kukába dobjuk és semmilyen szag nincs, igaz még szopik, jol osszahajtom és ennyi, de hogy még plusz zacskózzam, folosleges pazarlás.
2009. márc. 9. 21:49
8/15 anonim válasza:
Most azért nem jó a válaszom, mert van kukám a pelenkáknak? Ne csináljátok már, ezt nem gondolhatjátok komolyan. El kellene titkolnom?:) Ez volt a kérdés! Nem mondtam, hogy vegyen...
2009. márc. 9. 21:59
9/15 anonim válasza:
A barátnőmtől kaptam egy Tommie Tippie pelustárolót, de az igazság az, hogy nem használom. Nekem nagyon drága bele a betét.
Inkább vettem 300Ft-ért egy kicsi fedeles szemetest kizárólag a pelusoknak és tökéletesen kitölti a szerepét.
Persze be van állítva az ajándék is, csak üres.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem jó, csak az én pénztárcámnak egy kicsit drága. Mint ahogy írták előttem, inkább mást veszek a babának.
De ha Te megteheted, miért is ne vennél?
2009. márc. 9. 22:00
10/15 anonim válasza:
nekem is van tommy t. tárolóm. én nagyon praktikus dolognak tartom, de az tény, hogy drága dolog. nem csak megveszed egyszer, hanem utána is venni kell bele mindig tárolótasakot. Ezt te tudod, hogy mennyire tudod anyagilag megengedni magadnak az ilyen dolgokat! Őszintén szólva, én próbálok a környezetvédelmi dolgokra figyelni a napi tevékenységeim során, de ezen a téren, nem foglalkozom vele. itt a kényelmet és a szagtalanságot tartom szem előtt. Mindenki maga tudja!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!