Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Köszönsz ha belépsz egy...

Köszönsz ha belépsz egy játszótérre?

Figyelt kérdés

Ha megyünk a gyerekkel játszóra, mindig köszönünk, ha belépünk. Sokszor nem fogadják meg furcsán néznek ránk.

Nem így illik?

2011. máj. 7. 10:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Én köszönnék, főleg, ha csak páran lézengenek , de mivel, szinte direkt fére néznek az anyukák , igy nem köszönök...
2011. máj. 7. 10:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Én azoknak köszönök, akik mellé éppen letelepszünk. Elég nagy a játszótér így nem is lehetne máshogy megvalósítani.

Ha rájuk is mosolygok és a gyerekekre is akkor szívesen fogadják. De persze vannak tényleg olyanok, akik furán veszik, szerencsére nem ez a gyakoribb.

2011. máj. 7. 10:24
 3/7 anonim ***** válasza:
A mi játszóterünkre általában ugyanazok járnak,igy köszönök,mert eléggé ismerjük egy mást.Ha idegen anyukák közé megyek be,szerintem előfordulna hogy nem köszönnék,függ a kialvottságomtól és a pillanatnyi kedvemtől,de ha nekem köszönnek biztosan nem néznék furcsán és visszaköszönnék.
2011. máj. 7. 10:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Nálunk mindkét játszótér elég pici, körbe van kerítve, és természetesen azoknak is köszönök, akiket nem ismerek. Legközelebb meg már ha autóban látjuk is egymás, intünk egymásnak. Elég kicsi lakóközösség, egy lakópark, ahol lakunk, így ismerjük meg egymást a többi anyukával - játszón, és séta közben.

Ez a "nem köszönök és furán nézek arra, aki meg igen", az olyan rideg, pesties viselkedés nekem. Ott azt látom, hogy elmennek egymás mellett az emberek, még sokszor egy lépcsőházban lakók is, nem ismerik egymást, nem is akarnak ismerkedni, csak vannak maguknak.

2011. máj. 7. 10:58
 5/7 anonim ***** válasza:
én ha a kis játszótérre megyünk, ahol kevesen vannak köszönök, nem is annyira személyesen mindenkinek, inkább egy általános sziasztok, vagy hello, a nagy játszótéren viszont csak akkor köszönök, ha a gyerekeink miatt összekerülünk a hintánál vagy a homokozóban.
2011. máj. 7. 11:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Én mindig köszönök, és mostmár az sem zavar, ha nem köszönnek vissza.

Általában egyébként visszaköszönnek, mert kb. 80%-ban nálunk is ugyanaz a csapat.

2011. máj. 7. 13:11
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2011. máj. 7. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!