Köszönsz ha belépsz egy játszótérre?
Ha megyünk a gyerekkel játszóra, mindig köszönünk, ha belépünk. Sokszor nem fogadják meg furcsán néznek ránk.
Nem így illik?
Én azoknak köszönök, akik mellé éppen letelepszünk. Elég nagy a játszótér így nem is lehetne máshogy megvalósítani.
Ha rájuk is mosolygok és a gyerekekre is akkor szívesen fogadják. De persze vannak tényleg olyanok, akik furán veszik, szerencsére nem ez a gyakoribb.
Nálunk mindkét játszótér elég pici, körbe van kerítve, és természetesen azoknak is köszönök, akiket nem ismerek. Legközelebb meg már ha autóban látjuk is egymás, intünk egymásnak. Elég kicsi lakóközösség, egy lakópark, ahol lakunk, így ismerjük meg egymást a többi anyukával - játszón, és séta közben.
Ez a "nem köszönök és furán nézek arra, aki meg igen", az olyan rideg, pesties viselkedés nekem. Ott azt látom, hogy elmennek egymás mellett az emberek, még sokszor egy lépcsőházban lakók is, nem ismerik egymást, nem is akarnak ismerkedni, csak vannak maguknak.
Én mindig köszönök, és mostmár az sem zavar, ha nem köszönnek vissza.
Általában egyébként visszaköszönnek, mert kb. 80%-ban nálunk is ugyanaz a csapat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!