Mivel kenjem be a babám állán lévő nyálkiütést amit nem baj ha lenyal? Mindig van valami a szájában így elkerülhetetlen.
Figyelt kérdés
Lassan 9 hós és most jön csak alul a foga. Nem szenved vele azon kívül hogy mindent rág és folyik a nyála. De az álla már nagyon csúnya piros, száraz. Bephanten sudocrem mi lenne jó???2011. máj. 7. 10:08
1/3 anonim válasza:
Bepanthennel kend be, a sudocrem úgy tudom erre nem jó. Nekem a mellbimbómat kellett szoptatások között kennem Bepanthennel és azt mondta a doki nem baj, ha nem mosom le, úgyhogy gondolom nem árt a babának.
2/3 anonim válasza:
Nekünk erre a védőnő a sudocremet ajánlotta.
3/3 anonim válasza:
Nagyon sok mindent próbáltunk: Bepanthen, Sudocrem, gyógyszertárban kevert, egyiktől sem javult. A doki már szteroidosat írt fel, de azt ki sem váltottam. Aztán kaptam egy tanácsot: kenjem TEAVAJJAL!!! Meglepő volt, milyen szépen rendbejött tőle a lányom arca! Naponta többször, és éjszakára is bekentem. Egészen addig, míg el nem múlt. (Kicsit büdös lesz a gyerkőc, de ezért megéri!)
Komolyan mondom, próbáld ki!!! Majd írj, hogy mi újság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!